Εκτός Πράνιτς και Μέντες κόντρα στον Πλατανιά

Χωρίς τους Ντάνιελ Πράνιτς και Μέντες ντα Σίλβα θα αντιμετωπίσει τον Πλατανιά ο Παναθηναϊκός. Αντίθετα, στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι Νίκος Καρέλης, Χρήστος Μπούρμπος και ο νεαρός Βασίλης Αγγελόπουλος.

Εκτός Πράνιτς και Μέντες κόντρα στον Πλατανιά
INTIME

Την τελευταία του προπόνηση πριν το αυριανό παιχνίδι με τον Πλατανιά (01/02, 15:00) πραγματοποίησε σήμερα (31/01) το απόγευμα ο Παναθηναϊκός στο Κορωπί.

Το πρόγραμμα των "πράσινων" περιλάμβανε αρχικά ζέσταμα, στη συνέχεια μια άσκηση πέντε εναντίον δυο, ακολούθως ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και τακτικής.

Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή για τον αγώνα με τους Χανιώτες, που θα διεξαχθεί στο "Απόστολος Νικολαϊδης", στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Super League.

Ο Γιάννης Αναστασίου δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Ντάνιελ Πράνιτς, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση, του Μέντες ντα Σίλβα που είναι τιμωρημένος, καθώς και του Ουασίμ Μπούι που είναι τραυματίας. Εκτός έμειναν και οι Γιώργος Κουτρουμπής, Χρήστος Δώνης και Εμίρ Μπαϊράμι. Αντίθετα, κανονικά στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι Νίκος Καρέλης και Χρήστος Μπούρμπος που ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους, καθώς και ο Σωτήρης Νίνης.

Αναλυτικά η αποστολή: Κοτσόλης, Στιλ, Αναγνωστόπουλος, Χουχούμης, Σπυρόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Σίλντενφελντ, Ταυλαρίδης, Νάνο, Μπούρμπος, Ζέκα, Λαγός, Ντίνας, Μπεργκ, Ατζαγκούν, Πέτριτς, Καρέλης, Κλωναρίδης, Νίνης και Αγγελόπουλος.

News 24/7

24MEDIA NETWORK