Ελεύθερος ο Γουακάσο, υπογράφει στην Αλαβές

Επισημοποιήθηκε το "διαζύγιο" του ΠΑΟ με τον Μουμπάρακ Γουακάσο: Γλιτώνει περί τα 2,5 εκατ. ευρώ με την εφορία το "τριφύλλι", διακανονίστηκε κι ένα μικρό υπόλοιπο που υπήρχε. Επιστρέφει στην Ισπανία και υπογράφει στην Αλαβές.

Ελεύθερος ο Γουακάσο, υπογράφει στην Αλαβές
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το τελευταίο επεισόδιο της σχέσης του Μουμπάρακ Γουακάσο με τον Παναθηναϊκό οριστικοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (14/7), με τον Γκανέζο μέσο ν' αποτελεί και τυπικά παρελθόν, φτάνοντας σε κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας του με το "τριφύλλι".

Ο (εκ των) μάνατζερ του παίκτη Εδοάρδο Κνγιάρ δεν χρειάστηκε να ταξιδέψει στην Ελλάδα, αλλά "έτρεξε" το τελευταίο σκέλος των διαπραγματεύσεων με τους "πράσινους" απ' την Ιταλία.

Όπως είχαμε επισημάνει εδώ και μέρες, ο Γουακάσο έμεινε ελεύθερος απ' τον Παναθηναϊκό χωρίς να έχει την παραμικρή αξίωση απ' τα επόμενα δύο χρόνια του συμβολαίου του (700.000 ευρώ ετησίως, στο 1.270.000 με την εφορία), ενώ παράλληλα ήρθε σε συμφωνία με τον Παναθηναϊκό και για ένα μικρό υπόλοιπο (80.000 ευρώ) απ' το πρώτο εξάμηνο της παρουσίας του στο "τριφύλλι", το οποίο διακανονίστηκε και θ' αποπληρωθεί σε τέσσερις δόσεις.

Τα έγγραφα με τις υπογραφές του παίκτη στάλθηκαν το μεσημέρι της Παρασκευής, με τον Παναθηναϊκό να γνωστοποιεί το "διαζύγιο" με μια λιτή ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του. "Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Μουμπάρακ Γουακάσο. Ο διεθνής Γκανέζος μέσος αγωνίστηκε με την ομάδα από το καλοκαίρι μέχρι τον Δεκέμβριο του 2016 και σε 16 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις σημείωσε 1 γκολ. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του".

Όσο για τον επόμενο σταθμό της (πολυτάραχης) καριέρας του Γκανέζου μέσου; Η Μπασακσεχίρ τού έκανε μια πολύ καλή πρόταση, η Χετάφε μπήκε "σφήνα" από την Πέμπτη, ωστόσο όλα δείχνουν πως ο ίδιος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αλαβές, με την οποία αναμένεται να υπογράψει διετές συμβόλαιο μέσα στο Σαββατοκύριακο…

News 24/7

24MEDIA NETWORK