Εμεινε Αθήνα για τον Ιμπάρμπο ο «Λύμπε»

Το βραδινό ραντεβού του Νίκου Λυμπερόπουλου με το μάνατζερ του Βίκτορ Ιμπάρμπο, το «ξεκαθάρισμα» της υπόθεσης και η ενσωμάτωση των «κομμένων» την αποστολή για τον Πλατανιά απ’ τον Ουζουνίδη.

Εμεινε Αθήνα για τον Ιμπάρμπο ο «Λύμπε»

Η αποστολή του Παναθηναϊκού αναχώρησε για τα Χανιά το απόγευμα της Τετάρτης (4/1) με την πτήση των 18.30, για τον αγώνα της Πέμπτης (5/1) με τον Πλατανιά στα Περιβόλια, χωρίς τον Νίκο Λυμπερόπουλο.

Ο τεχνικός διευθυντής του «τριφυλλιού» έμεινε στην Αθήνα, καθώς το βράδυ της Τετάρτης αναμένεται να συναντηθεί με τον μάνατζερ του Βίκτορ Ιμπάρμπο, Ρικάρντο Καλέρι, ο οποίος βρίσκεται στη χώρα μας απ’ το μεσημέρι.

Ο «Λύμπε» αναμένεται να ξεκαθαρίσει κι εκ του σύνεγγυς τη σκληρή γραμμή του Παναθηναϊκού στο θέμα του «κοπανατζή» Κολομβιανού και παράλληλα, περιμένει να μάθει από πρώτο χέρι πλέον τις εξελίξεις στις επαφές που υπάρχουν ανάμεσα στην Κάλιαρι και την κινεζική Ουχάν Ζαλ, για την πώληση του «Μπάμπη».

Καθ’ όλη τη διάρκεια της Τετάρτης άλλωστε, υπήρχε σερί δημοσιευμάτων απ’ την Ιταλία που επαναλάμβανε το προχωρημένο των συζητήσεων ανάμεσα στον σύλλογο της Σαρδηνίας και τους Κινέζους. Και πλέον στον Παναθηναϊκό περιμένουν: α) Να μάθουν αν όντως το εν λόγω θέμα έχει μπει στο τελικό στάδιο της διαπραγμάτευσης και β) εφόσον ισχύει αυτό, είναι έτοιμοι να παίξουν τα δικά τους «χαρτιά» στη διαπραγμάτευση, για να ξεφορτωθούν τον Κολομβιανό επιθετικό, με το μικρότερο δυνατό κόστος. Ητοι, να γλιτώσουν τα χρήματα απ’ το δεύτερο εξάμηνο του δανεισμού του, που μαζί με το «ενοίκιο» και τις απολαβές του Ιμπάρμπο, φτάνουν το 1,2 εκατ. ευρώ με την εφορία.

Ο «Λύμπε» σκοπεύει πάντως να ταξιδέψει το πρωί της Πέμπτης (5/1) για τα Χανιά, καθώς δεν θέλει να απουσιάζει απ’ το πρώτο παιχνίδι του ως τεχνικός διευθυντής του «τριφυλλιού».

Στο αγωνιστικό σκέλος, ο Μαρίνος Ουζουνίδης πήρε μαζί του στα Χανιά και τους δύο απ’ τους τρεις «κομμένους», τον Ιβάν Ιβανόφ και τον Λαουτάρο Ρινάλντι, λόγω των πάρα πολλών απουσιών που έχει ο Παναθηναϊκός (απόντες οι διεθνείς Κουλιμπαλί, Γουακάσο, Εμποκού, τιμωρημένοι οι Μολέδο, Ζέκα).

Θα έπαιρνε μαζί του και τον τρίτο «κομμένο», τον Κριστοφέρ Σαμπά, ωστόσο απ’ τη μία δεν είναι στο 100% μετά τον τραυματισμό του στο δικέφαλο κι απ’ την άλλη προτίμησε να πάρει στην 20μελή αποστολή τον νεαρό Ευαγγέλου, που ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπώρησε.

Στην Κρήτη λοιπόν ταξίδεψαν οι Στιλ, Οδ. Βλαχοδήμος, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Μέστο, Τελάντερ, Ευαγγέλου, Λουντ, Μπουμάλ, Π. Βλαχοδήμος, Βιγιαφάνιες, Λέτο, Μπεργκ, Ιβανόφ, Χουλτ, Ρέις, Κουρμπέλης, Ρινάλντι και οι νεαροί Χατζηγιοβάννης, Μίγγος.

News 24/7

24MEDIA NETWORK