Ένας πρώην "πράσινος"... έψησε τον Χίλιεμαρκ για Παναθηναϊκό

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Νίκλας Χουλτ, αλλά και ο Μάρκους Μπεργκ στον Όσκαρ Χίλιεμαρκ για τον Παναθηναϊκό, βοηθώντας τον στην απόφασή του να μετακομίσει στο τριφύλλι.

Ένας πρώην "πράσινος"... έψησε τον Χίλιεμαρκ για Παναθηναϊκό

Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Παναθηναϊκού έκανε ο Όσκαρ Χίλιεμαρκ στο επίσημο κανάλι της ΠΑΕ, αποκαλύπτοντας πως σημαντικό ρόλο στην απόφασή του να υπογράψει στην ομάδα έπαιξαν και οι Νίκλας Χουλτ και Μάρκους Μπεργκ.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

"Ο Παναθηναϊκός αποτελεί για μένα ένα μεγάλο και καλό βήμα. Στόχος μου είναι να κερδίσω τίτλους και να φέρω ξανά την ομάδα στο Γιουρόπα Λιγκ. Ανυπομονώ να παίξω σε ένα γεμάτο γήπεδο και να επιστρέψω στην Εθνική Σουηδίας.

Ήμουν στην Έλφσμποργκ που πήρα το πρωτάθλημα, μετά στην Αϊντχόφεν που επίσης πήρα το πρωτάθλημα. Μία πολύ καλή εμφάνιση στην Κ21. Έχω δύο πρωταθλήματα. Τώρα βρίσκομαι εδώ στον Παναθηναϊκό και φιλοδοξώ να κάνω μία καινούργια αρχή.

Μίλησα με τον Νίκλας Χουλτ για να πάρω πληροφορίες και μου είπε πολύ θετικά πράγματα. Μου είπε για το πόσο ωραίος είναι ο καιρός, για τον κόσμο του Παναθηναϊκού. Για τη ζωή για το φαγητό. Χθες είχα την ευκαιρία να μιλήσω και με τον Μάρκους Μπεργκ που μου είπε πως είναι ένας φανταστικός σύλλογος με πολύ οικογενειακή ατμόσφαιρα. Ένας σύλλογος που πάντα παλεύει για το πρωτάθλημα. Αυτό με βοήθησε να πάρω την απόφαση αυτήν.

Κοιτάω να παίζω από την μία περιοχή στην άλλη και κοιτάω να κάνω το καλύτερο είτε έχω, είτε δεν έχω την κατοχή της μπάλας. Κοιτάω και στην άμυνα να καθαρίζω το παιχνίδι αλλά και να προωθούμαι στην επίθεση".

News 24/7

24MEDIA NETWORK