ΕΝΣΤΑΣΗ: Ο Παναθηναϊκός θα ζητήσει να γίνει το ντέρμπι!

Ο Παναθηναϊκός θα καταθέσει ένσταση ζητώντας να διεξαχθεί το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό εντός 15 ημερών!

ΕΝΣΤΑΣΗ: Ο Παναθηναϊκός θα ζητήσει να γίνει το ντέρμπι!

Την διεξαγωγή του ντέρμπι θα ζητήσει ο Παναθηναϊκός με επιστολή που θα καταθέσει την Τρίτη (24/11) προς τα αρμόδια όργανα ζητώντας παράλληλα και την ακύρωση του φύλλου αγώνα για το επεισοδιακό ντέρμπι του Σαββάτου, το οποίο δεν ξεκίνησε μετά την απόφαση του Ανδρέα Παππά.

Η ένσταση που θα κατατεθεί την Τρίτη είναι πολύ πιθανό να εκδικαστεί και αυτή την Παρασκευή, μέρα που αναμένεται να απολογηθεί η ΠΑΕ Παναθηναϊκός για όσα έγιναν έξω από την Λεωφόρο.

Οι "πράσινοι" θεωρούν πως η ένσταση τους έχει τύχη και για αυτό και θα προβούν σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ζητώντας τον ορισμό του ντέρμπι εντός των επόμενων 15 ημερών.

Αξίζει να σημειωθεί πως η τιμωρία του Παναθηναϊκού θεωρείται δεδομένη, ωστόσο αν γίνει δεκτή η ένσταση του και το ματς διεξαχθεί εντός 15 ημερών, τότε θα γλιτώσει τα χειρότερα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ζέκα: "Ποτέ δεν είπα για σκηνικό πολέμου"

Θέμης Καίσαρης: ΠΑΟ, θρησκεία, κατάντια 13

Κάλεσμα Δ. Γιαννακόπουλου στο συλλαλητήριο

Αφιερώματα ΑΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Όταν τα ελληνικά μουσεία έσωζαν τις αρχαιότητες μας από τους Ναζί. Αδημοσίευτες φωτογραφίες

Το news247 παρουσιάζει αδημοσίευτο υλικό από την τιτάνια προσπάθεια των Ελλήνων αρχαιολόγων να "εξαφανίσουν" τους θησαυρούς των μουσείων λίγο πριν την είσοδο των Γερμανών κατακτητών

Μηχανή του Χρόνου ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

1940, η πρώτη μέρα. Έτσι πήγαν οι Έλληνες στον πόλεμο

"Ετοιμάστε τις χειροβομβίδες κι αν δείτε τους θάμνους απέναντι να κουνιούνται, ρίξτε χωρίς δεύτερη σκέψη". Ιστορικό ντοκουμέντο με αυθεντικές μαρτυρίες των στρατιωτών από την πρώτη ημέρα του πολέμου (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ