ΕΠΙΣΗΜΟ: Τέλος ο Αναστασίου από τον Παναθηναϊκό

Παρελθόν από τον πάγκο του Παναθηναϊκού αποτελεί και επίσημα πλέον ο Γιάννης Αναστασίου, με τον Έλληνα κόουτς να πληρώνει το μάρμαρο των κακών εμφανίσεων του τριφυλλιού.

ΕΠΙΣΗΜΟ: Τέλος ο Αναστασίου από τον Παναθηναϊκό
INTIME SPORTS

Το "διαζύγιο" μεταξύ Παναθηναϊκού και Γιάννη Αναστασίου είναι πλέον γεγονός. Το βαρύ κλίμα που είχε δημιουργηθεί στην ομάδα μετά και τις τελευταίες εμφανίσεις δεν "σήκωνε" άλλο τον Έλληνα κόουτς που αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους με την ομάδα του τριφυλλιού.

Οι μουρμούρες για τον Αναστασίου βέβαια είχαν ήδη αρχίσει να κάνουν την εμφάνισή τους μετά το ματς με την Καμπάλα και τον πικρό αποκλεισμό στη Λεωφόρο. Τότε, ο Αλαφούζος επέλεξε να τον στηρίξει ευελπιστώντας πως το κλίμα θα αλλάξει αλλά κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό. Πλέον οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού ψάχνουν τον αντικαταστάτη του, έχοντας κάποια ονόματα ήδη στο μυαλό τους. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο νέος κόουτς θα προέρχεται από την ξένη αγορά.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Γιάννη Αναστασίου. Μετά από 2,5 χρόνια κοινής πορείας κλείνει ο κύκλος μιας γεμάτης διαδρομής. Σε αυτό το διάστημα πανηγυρίσαμε την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας το 2013, αλλά και μεγάλες νίκες με ξεχωριστή σημασία για την ομάδα και τον κόσμο.

Ο Πρόεδρος του Παναθηναϊκού Γιάννης Αλαφούζος τοποθετήθηκε σχετικά με τη λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών: «Ο Γιάννης ήρθε σε μια πολύ δύσκολη στιγμή για τον Παναθηναϊκό το Μάιο του 2013. Μαζί δημιουργήσαμε ένα πλάνο που υπηρετήθηκε με συνέπεια και είχε ως αποτέλεσμα τη δημιουργία μιας ομάδας, που όλη η φίλαθλη κοινή γνώμη παραδέχονταν. Φτάσαμε σε σημαντικές επιτυχίες και φυσικά του πιστώνονται σε σημαντικό βαθμό. Στη διάρκεια της συνεργασίας μας έγιναν λάθη και από τις δύο πλευρές. Όλοι όσοι είμαστε στον Παναθηναϊκό τον ευχαριστούμε για την προσφορά του και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του».

Ο Παναθηναϊκός εύχεται ό,τι καλύτερο στον Γιάννη Αναστασίου.

Από το κύπελλο στη γιούχα

Ο Γιάννης Αναστασίου ανέλαβε τα ηνία του Παναθηναϊκού στις 14 Μαΐου του 2013 και κατάφερε στην πρώτη του ολοκληρωμένη χρονιά στην ομάδα να κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδας. Ο Παναθηναϊκός απέδωσε όμορφο ποδόσφαιρο στο γήπεδο στηριζόμενος κυρίως σε νεαρά παιδιά και τερμάτισε δεύτερος στο πρωτάθλημα. Την επόμενη σεζόν (2014-15) οι πράσινοι τερμάτισαν και πάλι δεύτεροι πίσω από τον Ολυμπιακό.

Οι επιδόσεις της ομάδας δημιούργησαν προσδοκίες στον κόσμο, οι οποίες όμως όσο περνούσε ο καιρός άρχισαν να ξεθωριάζουν. Το πλάνο άλλωστε ήταν στην τρίτη χρονιά του Αναστασίου, ο Παναθηναϊκός να διεκδικήσει το πρωτάθλημα.

Κάτι τέτοιο, όμως, φέτος μοιάζει αρκετά δύσκολο μετά και τις πρώτες εννέα αγωνιστικές, βλέποντας παράλληλα και τη δυναμικότητα του Ολυμπιακού.

Έτσι ο Γιάννης Αναστασίου απομακρύνθηκε από τον πράσινο πάγκο και πλέον θα ψάξει αλλού τον επόμενο προπονητικό σταθμό της καριέρας του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ξένος και άφθαρτος ο αντικαταστάτης του Γιάννη Αναστασίου

H συζήτηση του Δημήτρη Κριτή με τους αναγνώστες του Contra.gr

Αναστασίου: "Μου πρόσφερε πολλά ο Παναθηναϊκός"

News 24/7

24MEDIA NETWORK