Επιστολή Παναθηναϊκού στη Δούρου

Την επίσπευση συνάντησης των δύο πλευρών, ώστε να γίνουν γνωστές οι διαθέσεις και προθέσεις τους μετά το μπλοκάρισμα στη χρηματοδότηση των έργων ανακαίνισης του “Απόστολος Νικολαΐδης” από το Ελεγκτικό Συνέδριο , ζητούν με επιστολή τους στην Περιφέρεια Αττικής Ερασιτέχνης και ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Επιστολή Παναθηναϊκού στη Δούρου

Την επιστολή υπογράφουν οι πρόεδροι Ερασιτέχνη και ΠΑΕ, κ.κ. Μιχαλαριάς και Αλαφούζος και αναφέρονται τα εξής:

“Σε συνέχεια της από 24.9.14 διαβίβασης της υπ. αρ. 381/2014 πράξης του Ε' Κλιμακίου του Ελεγκτικού Συνεδρίου, σχετικά με τον έλεγχο του έργου «Αναβάθμιση γηπέδου Λεωφόρου Αλεξάνδρας» και λαμβάνοντας υπόψη τα στενότατα χρονικά περιθώρια, παρακαλούμε για τον άμεσο προγραμματισμό συνάντησης αρμοδίων στελεχών του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου και του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου Π.Α.Ε. με την Περιφέρεια Αττικής, προκειμένου να συζητηθούν οι μελλοντικές μας ενέργειες”.

Για μία ακόμη φορά γίνεται σαφές ότι στο θέμα της ανάπλασης της Λεωφόρου, Ερασιτέχνης και ΠΑΕ Παναθηναϊκός πορεύονται ως ένα σώμα και εντείνουν τις πιέσεις ώστε να γνωρίζουν το συντομότερο δυνατό τις ειλικρινείς προθέσεις της νέας Αρχής.

News 24/7

24MEDIA NETWORK