"Επιστροφή" Μουνιέ, σταντ-μπάι ο Νίνκοβιτς για Παναθηναϊκό

Μεγάλη ανατροπή σκηνικού υπήρξε με την περίπτωση του Αντονί Μουνιέ στον Παναθηναϊκό κι εκεί που ο παίκτης πλησίαζε στη Ναντ, υπήρξε... αναζωπύρωση του φλερτ με τους "πράσινους". Παραμένει σταντ-μπάι ο Νίκολα Νίνκοβιτς, με τον οποίοι οι επαφές βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο.

"Επιστροφή" Μουνιέ, σταντ-μπάι ο Νίνκοβιτς για Παναθηναϊκό

Κι εκεί που όλα έδειχναν ότι ο πρώτος στόχος του Παναθηναϊκού για το φτερό της επίθεσης, Αντονί Μουνιέ οδεύει προς τη γαλλική Ναντ, υπήρξε ανατροπή δεδομένων και επαναπροσέγγιση των δύο πλευρών αργά το βράδυ της Τρίτης (29/8), ενώ φαίνεται πως έγινε και νέα κουβέντα για το οικονομικό.

Ο Παναθηναϊκός έχει διάθεση να εξαντλήσει τις πιθανότητες για τον παίκτη, ο οποίος ήταν εδώ και καιρό ο "εκλεκτός" του Μαρίνου Ουζουνίδη. Την ίδια στιγμή βεβαίως παραμένει αντίστοιχα ψηλά στο κάδρο και και ο Σέρβος Νίκολα Νίνκοβιτς, με τον Παναθηναϊκό να βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές τόσο με τον ίδιο, όσο και με την ομάδα του.

Τα πάντα κριθούν από το τελικό διαθέσιμο μπάτζετ και το μέχρι πού μπορούν να φτάσουν οι οικονομικές δυνατότητες του Παναθηναϊκού. Όλα πάντως αναμένεται να ξεκαθαρίσουν μέχρι απόγευμα της Τετάρτης (30/8), αφού γίνει ο τελικός κύκλος διαπραγμάτευσης με τον Μουνιέ, αλλά και ένα ραντεβού ανθρώπου του Παναθηναϊκού που βρίσκεται στην Ιταλία με τον τεχνικό διευθυντή της Τζένοα για τον Νίνκοβιτς.

News 24/7

24MEDIA NETWORK