Επίθεση Παναθηναϊκού σε ΕΠΟ, Αστυνομία: "Κίνδυνος προβοκάτσιας"

Νέα ανακοίνωση εξέδωσε ο Παναθηναϊκός, με την οποία επιτίθεται σε ΕΠΟ, αστυνομία.

Επίθεση Παναθηναϊκού σε ΕΠΟ, Αστυνομία: "Κίνδυνος προβοκάτσιας"
Αλαφούζος-Παναθηναϊκός INTIME SPORTS

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε νέα ανακοίνωση με την οποία καταγγέλλει τη στάση της ΕΠΟ και της Αστυνομίας σχετικά με το αίτημά της για αναβολή του αγώνα στο Περιστέρι ή της άρσης απαγόρευσης παρουσίας των φιλάθλων του συλλόγου.

Επιπλέον, έκανε έκκληση στους φίλους των "πρασίνων" να έχουν το νου τους για προβοκάτσια στο περιθώριο του επαναληπτικού προημιτελικού του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Ατρόμητο και υπογράμμισε ότι δεν φέρει ευθύνη πλέον.

Η ανακοίνωση

"Μετά λύπης μας είμαστε υποχρεωμένοι να καταγγείλουμε τις συναρμόδιες αρχές ΕΠΟ και Ελληνική Αστυνομία, οι οποίες προφασιζόμενες αναρμοδιότητα και πετώντας το μπαλάκι» ο ένας στον άλλο, κατ’ ουσία ακύρωσαν τη συνάντηση που ζήτησε ο Παναθηναϊκός προκειμένου να εξετασθούν τα μείζονα θέματα ασφάλειας και διοργάνωσης του αγώνα Κυπέλλου της ομάδας μας με τον Ατρόμητο.

Στην Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός πιστεύουμε ότι όλα θα κυλήσουν ήσυχα και ομαλά. Σε κάθε περίπτωση ο Παναθηναϊκός εξάντλησε κάθε δυνατότητα, πράττοντας το ανθρωπίνως δυνατόν για να διασφαλιστεί η ομαλή διεξαγωγή της αναμέτρησης. Πλέον η ευθύνη βαραίνει όσους επέλεξαν να κωφεύσουν στις εκκλήσεις μας.

Καλούμε τους φιλάθλους μας να είναι προσεκτικοί. Υπάρχει κίνδυνος προβοκάτσιας".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Επιμένει στη σύσκεψη ο Παναθηναϊκός με νέα επιστολή

Tweet Αλαφούζου: "Δεν έχετε αντιληφθεί τον ενδεχόμενο κίνδυνο"

ΠΑΕ Ατρόμητος: "Στήριξη αλλά και προστασία της ομάδας"

Απαγόρευση μετακίνησης οπαδών στο Περιστέρι με απόφαση Κοντονή

News 24/7

24MEDIA NETWORK