Επίθεση Παναθηναϊκού σε Μποροβήλο: "Ένδειξη κυκνείου άσματος"

H ΠΑΕ Παναθηναϊκός έστειλε επιστολή-απάντηση στον πρόεδρο της Super League, Γιώργο Μποροβήλο και εξήγησε τους λόγους που δεν θα παραστεί στη συζήτηση για την αναμόρφωση του διοικητικού μοντέλου λειτουργίας της διοργανώτριας αρχής.

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός στον πρόεδρο της Super League, Γιώργο Μποροβήλο με επιστολή που απέστειλε στη διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος.

Οι "πράσινοι" εξήγησαν τους λόγους που δεν παρίσταντο στη συζήτηση για την αναμόρφωση του διοικητικού μοντέλου της Super League, κάνοντας λόγο για "εμπαιγμό", "ανακρίβειες" και "ασάφειες". Μάλιστα, όπως αναφέρει η επιστολή, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού θα συμμετείχαν μόνο στο α' θέμα της ατζέντας που αφορούσε την προσπάθεια συμβιβαστικής λύσης στο ζήτημα ΑΕΚ/Λίγκας και Forthnet.

Τη συγκεκριμένη επιστολή επρόκειτο να μοιράσει στη σύσκεψη που θα διεξαγόταν στα γραφεία της Super League.

Δείτε ΕΔΩ όλη την επιστολή.

Photo Credits: Action Images

Τσίπρας ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΤΣΙΠΡΑ

13η σύνταξη και αναστολή ΦΠΑ στα νησιά με πρόσφυγες

Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε μέτρα από το πλεόνασμα του 2016. Ποιοι οι δικαιούχοι της 13ης σύνταξης που θα δοθεί αντισυμμετρικά στους χαμηλοσυνταξιούχους εν είδει έκτακτης ενίσχυσης αυτές τις γιορτές. "Η Ευρώπη χρωστά στους νησιώτες μας" τόνισε εξαγγέλλοντας αναστολή ΦΠΑ στα νησιά Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου

 

Πρώτη Σελίδα