Επιβραβεύεται διπλά ο Μπεργκ

Στον Παναθηναϊκό δεν έχουν καμία διάθεση να χάσουν χρόνο στην υπόθεση του Μάρκους Μπεργκ, σχετικά με την επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Επιβραβεύεται διπλά ο Μπεργκ

Γι' αυτό τον λόγο οι Πράσινοι είχαν μια πρώτη επαφή με την πλευρά του Σουηδού άσου προκειμένου να τον ενημερώσουν σε γενικές γραμμές για τις προθέσεις τους, να αυξήσουν τις αποδοχές του, να επεκτείνουν την χρονική διάρκεια του συμβολαίου και να υπάρξει ρήτρα αποδέσμευσης καθώς υπάρχουν αρκετές ομάδες από το εξωτερικό που παρακολουθούν την περίπτωση του.

Ο άσος του Τριφυλλιού από την πλευρά του ήταν ιδιαίτερα ικανοποιημένος από όσα άκουσε και πολύ περισσότερο από το γεγονός ότι οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού θέλουν να επικοινωνήσουν με τον εκπρόσωπο του παίκτη, Σόρεν Λέρμπι, το συντομότερο δυνατό.

Ο Σκανδιναβός άσος είναι σε μια δύσκολη περίοδο της καριέρας του λόγω του τραυματισμού του και οι Κυπελλούχοι επιθυμούν με αυτές τις κινήσεις να δείξουν την εκτίμηση που έχουν στο πρόσωπο του τόσο για την προσφορά στην ομάδα όσο και για τον χαρακτήρα του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK