Πώς θα τρέξουν οι εξελίξεις στον Παναθηναϊκό: Ολες οι απαντήσεις

Ο,τι θέλετε να μάθετε για την επόμενη ημέρα στον Παναθηναϊκό. Πότε έρχεται στην Ελλάδα ο Παϊρότζ Πιεμπονγκαστάντ για να μιλήσει με τον Γιάννη Αλαφούζο, πότε πήρε την απόφαση να πει το μεγάλο ναι ο νυν μεγαλομέτοχος και τι θα γίνει με την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου.

Πώς θα τρέξουν οι εξελίξεις στον Παναθηναϊκό: Ολες οι απαντήσεις
tailandos alafouzos

Μετά την κατ' αρχήν αποδοχή της πρότασης του fund που εκπροσωπεί ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ από τον Γιάννη Αλαφούζο, οι εξελίξεις στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός αναμένεται να τρέξουν με ταχύτητα.

Ο Ταϊλανδός, ο οποίος τώρα βρίσκεται στο Λονδίνο, θα παραμείνει σε ευρωπαϊκό έδαφος μέχρι τις 15 Μαΐου όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες.

Την προσεχή Τρίτη αναμένεται να έρθει στην Αθήνα για να συζητήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες του ντιλ με τον Αλαφούζο.

Η απόφαση για την αποδοχή της πρότασης του Πιεμπονγκσάντ πάρθηκε από το νυν μεγαλομέτοχο σε πρωινή σύσκεψη με τους στενούς του συνεργάτες του.

Η αποδοχή δεν σημαίνει-πρέπει να διευκρινιστεί αυτό-ότι έχουν τακτοποιηθεί όλα τα ζητήματα. Μία από τις κύριες εκκρεμότητες ας πούμε ακόμα είναι ο διαχωρισμός των χρεών (τι θα πληρώσει ο απερχόμενος μεγαλομέτοχος και τι οι νέοι).

Στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης επίσης αναμένεται να πέσει και το θέμα της διενέργειας της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας.

Έχει ήδη προγραμματιστεί-πριν προκύψουν οι εξελίξεις-μία της τάξης των 5εκ ευρώ για την οποία μελετώνται κάποιες λύσεις με στόχο αυτή να γίνει γρήγορα και ομαλά. Θεωρείται ότι δεν θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα.

Ένα, τέλος, σημαντικό εμπόδιο που πρέπει να περάσουν οι επίδοξοι ιδιοκτήτες είναι η έγκριση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού στην οποία οφείλουν να καταθέσουν αναλυτικό φάκελο με τα στοιχεία τους.

News 24/7

24MEDIA NETWORK