Έρχεται με πρόταση η Ιντερνασιονάλ!

Τι ποσό προσφέρει η βραζιλιάνικη ομάδα για τον Μολέδο, ποιος θα μεταφέρει το επίσημο ενδιαφέρον προς τον ΠΑΟ και πως θα ενεργήσουν οι άνθρωποι του "τριφυλλιού".

Έρχεται με πρόταση η Ιντερνασιονάλ!

Το ενδεχόμενο αποχώρησης του Ροντρίγο Μολέδο τον προσεχή Ιανουάριο επανέρχεται στο προσκήνιο, με τους Βραζιλιάνους ρεπόρτερ να αποκαλύπτουν πως ο ατζέντης του 30χρονου στόπερ, Ζιλμάρ Βελόζ, αναμένεται άμεσα στην Αθήνα. Όχι για να συζητήσει ενδεχόμενο επέκτασης του συμβολαίου του με τον Παναθηναϊκό (διότι αυτό ως σενάριο, έτσι όπως είναι τα οικονομικά δεδομένα του "τριφυλλιού" έχει "καεί"), αλλά για να συζητήσει με τους "πράσινους" μια πρόταση που έχει στα χέρια του.

Όχι από κάποιον… άγνωστο "υποψήφιο", αλλά απ’ την πρώην ομάδα του Μολέδο, την Ιντερνασιονάλ η οποία επιστρέφει στο προσκήνιο μετά τις καλοκαιρινές προτάσεις, με στόχο να καταφέρει αυτή τη φορά να κάνει δικό της τον θηριώδη στόπερ.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η πρόταση της Ιντερνασιονάλ είναι περίπου 300.000 ευρώ, την οποία όπως τονίζουν οι Βραζιλιάνοι είναι πολύ πιθανό ετούτη τη φορά να αποδεχθεί ο Παναθηναϊκός, καθώς σε 6 μήνες λήγει το συμβόλαιό του.

Το ζητούμενο λοιπόν είναι αφενός το τι θα πράξουν οι "πράσινοι", εφόσον λάβουν επισήμως (νέα) πρόταση για τον ηγέτη της αμυντικής τους γραμμής (κι αν θα τον πουλήσουν, δεδομένου ότι απ’ την 1η Ιανουαρίου, μπορεί να υπογράψει σε όποια ομάδα επιθυμεί) κι αφετέρου το τι θα αποφασίσει ο ίδιος ο Μολέδο. Αν δηλαδή θα βάλει μπροστά το διπλό (και πολύ σοβαρό) οικογενειακό θέμα που έχει και τον οδηγεί προς τον επαναπατρισμό του ή αν θα περιμένει να δει πως θα κυλήσουν τα πράγματα μέχρι το καλοκαίρι, χωρίς να βιαστεί να κάνει την επιλογή του επόμενου "σταθμού" της καριέρας του…

News 24/7

24MEDIA NETWORK