Έρχονται οι Γερμανοί για Κουρμπέλη

Ποιον στέλνει η γερμανική ομάδα για να τσεκάρει τον αρχηγό του ΠΑΟ στο σαββατιάτικο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Λεβαδειακό και που αλλού έχει προταθεί. Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Contra.gr

ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports)
Κουρμπέλης Παναθηναϊκός EUROKINISSI

Το ενδιαφέρον της Άιντραχτ Φρανκφούρτης για τον Δημήτρη Κουρμπέλη (που ανέφερε το Contra.gr το πρωί της Δευτέρας 8/1) δεν περιορίζεται σε... φιλολογικό επίπεδο. Όπως αναφέρουν νεότερες πληροφορίες, οι Γερμανοί (που αναζητούν εναγωνίως αμυντικό μέσο στη μεταγραφική περίοδο του Γενάρη) είναι διατεθειμένοι να το ψάξουν ακόμη περισσότερο για τον διεθνή άσο και μάλιστα σχεδιάζουν και ταξίδι για να τον τσεκάρουν εκ του σύνεγγυς.

Συγκεκριμένα, οι πηγές του Contra.gr τονίζουν πως ο chief scout της Άιντραχτ θα ταξιδέψει το Σάββατο (13/1) μέχρι τη... Λιβαδειά για να παρακολουθήσει live τον 24χρονο μεσοαμυντικό του Παναθηναϊκού στον εκτός έδρας αγώνα με τον Λεβαδειακό. Οι άνθρωποι του γερμανικού συλλόγου, έχουν συλλέξει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τον "Κούρμπε", έχουν στην κατοχή τους κι άλλα dvd με εφετινά ματς των "πράσινων" κι έχουν πολύ καλή άποψη για τον αρχηγό του "τριφυλλιού". Θέλουν ωστόσο, να τον δουν κι από κοντά σε 1-2 αγώνες, προτού πάρουν τις τελικές αποφάσεις τους.

Πλην της Άιντραχτ πάντως, ακόμη μία ομάδα απ' το εξωτερικό, θα πάρει θέση στην κερκίδα του Δημοτικού Γηπέδου της Λιβαδειάς για τα... μάτια του Κουρμπέλη, ενώ το όνομά του έχει προταθεί και σε αρκετές ιταλικές ομάδες.

Η συνέχεια πλέον αναμένεται με ενδιαφέρον!

News 24/7

24MEDIA NETWORK