Εσιέν σε δημοσιογράφους: "Γ@@@@@@@ι ηλίθιοι"

Ο Μάικλ Εσιέν επιτέθηκε φραστικά με προσβλητικό τρόπο σε δημοσιογράφους εξαιτίας δημοσιεύματος που αφορά τις βραδινές εξόδους του.

Εσιέν σε δημοσιογράφους: "Γ@@@@@@@ι ηλίθιοι"
Εσιέν-Παναθηναϊκός INTIME SPORTS

Απίστευτο ξέσπασμα του Μάικλ Εσιέν στον λογαριασμό του στο instagram, όπου επιτέθηκε σε δημοσιογράφους της Γκάνας που αναπαρήγαγαν τη φωτογραφία του σε μπαρ του Περιστερίου, παρέα με όμορφη παρουσία.

Ο Γκανέζος μέσος του Παναθηναϊκού βρέθηκε στο επίκεντρο των ΜΜΕ τον τελευταίο καιρό εξαιτίας των βραδινών εξόδων του, σε μία εκ των οποίων, μάλιστα, βρέθηκε θετικός σε αλκοτέστ, όπως αποκάλυψε το Contra.gr.

Μία φωτογραφία που τον δείχνει στην μπάρα ενός μαγαζιού, με την όμορφη μπαργούμαν απέναντί του έκανε τον γύρο του διαδικτύου και προκάλεσε νέα προβλήματα στον 32χρονο ποδοσφαιριστή.

Η είδηση κυκλοφόρησε κι εκτός συνόρων, έφτασε στην πατρίδα του και άρχισε η λανθασμένη αναπαραγωγή.

Η ιστοσελίδα " Ghanasoccer" ανέβασε θέμα με τη φωτογραφία και τίτλο "αποκλειστικό: Ο Γκανέζος αστέρας Μάικλ Εσιέν φημολογείται ότι βρήκε την εκθαμβωτική νέα κοπέλα του στην Ελλάδα".

Ο Εσιέν πόσταρε αυτό το δημοσίευμα στον λογαριασμό του στο μήνυμα και εμφανώς εξαγριωμένος, έγραψε το εξής, χρησιμοποιώντας και τα hashtags "κοινή λογική", "φτηνό": "Κοιτάς τη δουλειά σου και ξαφνικά βλέπεις ένα αποκαλούμενο ghanasoccer να γράφει ηλίθια πράγματα για σένα, νομίζοντας ότι έχουν αποκλειστικές πληροφορίες. Γ@@@@@@@ι ηλίθιοι δείτε τις πληροφορίες σας και γίνεται επαγγελματίες πριν γράψετε ηλίθια πράγματα για άλλους. Γελοίοι".

Το ποστάρισμα του Εσιέν

Εσιέν σε δημοσιογράφους: "Γ@@@@@@@ι ηλίθιοι"

Διαβάστε ακόμη

Σταύρος Καραΐνδρος: Ουσίες και οινοπνεύματα

News 24/7

24MEDIA NETWORK