Ετοιμάζει "Χάτζη" ο Ουζουνίδης

Οι τρεις έξτρα επιλογές του τεχνικού του Παναθηναϊκού για το δεύτερο «κολλητό» ντέρμπι με την ΑΕΚ και η φανέλα βασικού που σκέφτεται να δώσει στον «μικρό» για το σημαντικό ματς.

Ετοιμάζει "Χάτζη" ο Ουζουνίδης
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Λίγο πιο «γεμάτος» σε επιλογές θα είναι ο Παναθηναϊκός στο παιχνίδι της Τετάρτης (24/5) με την ΑΕΚ στο γήπεδο της Λεωφόρου. Ένα ματς που έχει αποκτήσει πλέον χαρακτήρα «τελικού» για τους «πράσινους», που θέλουν πάση θυσία τη νίκη για να αποφύγουν τουλάχιστον την τελευταία θέση των πλέι-οφ (κίνδυνο ορατό, εφόσον τιμωρηθούν για το ματς με τον ΠΑΟΚ) που θα… ανατρέψει πλήρως τον καλοκαιρινό σχεδιασμό τους.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης μπορεί να υπολογίζει πλέον τόσο στον Οδυσσέα Βλαχοδήμο, που εξέτισε την ποινή του, αλλά και στους Δημήτρη Κουρμπέλη και Τζιαντομένικο Μέστο που ξεπέρασαν τα προβλήματα που τους ταλαιπώρησαν τις τελευταίες 7-10 μέρες.

Στον αντίποδα, εκτός μάχης παραμένουν οι τιμωρημένοι Μπεργκ, Κουλιμπαλί, καθώς και οι τραυματίες Εμποκού, Βιγιαφάνιες και Τελάντερ.

Σε ότι αφορά τώρα την ενδεκάδα, ο 48χρονος τεχνικός, προσανατολίζεται σε 2-3 αλλαγές, προκειμένου να «φρεσκάρει» το βασικό σχήμα και να κάνει λίγο πιο λειτουργική και δημιουργική την ομάδα του μεσοεπιθετικά, ελλείψει Μπεργκ.

Κάτω απ’ τα γκολπόστ θα επιστρέψει ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος, με τον Μέστο να είναι φαβορί για το δεξιό άκρο της άμυνας και τον Χουλτ για το αριστερό. Στους στόπερ, το δίδυμο Μολέδο, Κουτρουμπής δεν αλλάζει (ο Βραζιλιάνος έκανε την Τρίτη αποφόρτιση, γιατί νιώθει λίγο «βαριά» τα πόδια του απ’ τα συνεχόμενα ματς) ενώ στον άξονα, ο Κουρμπέλης επανέρχεται στο πλευρό του Μπεργκ. Στις πτέρυγες, ο Ουζουνίδης δεν ήταν διόλου ικανοποιημένος απ’ τους Μπουμάλ και Παναγιώτη Βλαχοδήμο κι ελλείψει των Εμποκού και «Βίγια» σκέφτεται σοβαρά να περάσει στο αριστερό «φτερό» τον Λουντ και στο δεξί τον νεαρό Τάσο Χατζηγιοβάνη, ενώ στην επίθεση τον πρώτο λόγο έχουν οι Κλωναρίδης και Λέτο.

Στην προπόνηση της Τρίτης (23/5), οι «πράσινοι» έκαναν πολύ πιο «χαλαρό» πρόγραμμα, με προθέρμανση, κορόιδο. Από το «Γ. Καλαφάτης» απουσίασε ο Μάρκους Μπεργκ που έχει πάρει άδεια έως την Παρασκευή. Ο Εμποκού έκανε θεραπεία και οι Τελάντερ, Βιγιαφάνιες ατομικό.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Μαρίνος Ουζουνίδης ανακοίνωσε τα ονόματα της 20μελούς αποστολής. Αυτά είναι: Οδ. Βλαχοδήμος, Στιλ, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Μαρινάκης, Μέστο, Μολέντο, Κουρμπέλης, Ευαγγέλου, Λουντ, Ζέκα, Στάικος, Π. Βλαχοδήμος, Λέτο, Ρέις, Χουλτ, Κλωναρίδης, Χατζηγιοβάνης, Μολίνς, Πίσπας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK