Έτοιμος για νέα "μεταγραφή" ο Αλαφούζος

Ο Γιάννης Αλαφούζος δεν αποφάσισε μόνο την παραμονή Στραματσόνι στον πράσινο πάγκο αλλά και την έλευση ενός ατόμου που θα παίξει τον "κακό" στο ποδοσφαιρικό τμήμα!

Έτοιμος για νέα "μεταγραφή" ο Αλαφούζος
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Αντρέα Στραματσόνι παραμένει στη θέση του στον πάγκο του Παναθηναϊκού όμως αυτή δεν είναι η μοναδική "είδηση" που βγαίνει μετά το τετ α τετ του τη Δευτέρα με τον Γιάννη Αλαφούζο, καθώς μεταξύ των πραγμάτων που συζήτησαν οι δύο άνδρες είναι η επιπλέον στελέχωση του ποδοσφαιρικού τμήματος με ένα πρόσωπο που θα αναλάβει το ρόλο του "κακού".

Το συγκεκριμένο ρόλο δεν μπορούν να κάνουν λόγω ιδιοσυγκρασίας ούτε ο Ζιλμπέρτο Σίλβα ούτε ο Δημήτρης Σαραβάκος, με τον πρόεδρο του "τριφυλλιού" να επιθυμεί την έλευση ενός προσώπου που θα έχει συμβουλευτικό ρόλο απέναντι στον προπονητή και παράλληλα θα είναι σε θέση να τραβάει τα λουριά σε θέματα πειθαρχίας, και όχι μόνο, μέσα στα αποδυτήρια.

Ο Γιάννης Αλαφούζος εξετάζει ήδη διάφορες περιπτώσεις για το εν λόγω πόστο αφού έχει πλέον συνειδητοποιήσει πως χρειάζεται 100% ένα τέτοιο πρόσωπο στο ποδοσφαιρικό τμήμα και δεν είναι λογικό να παίζει μόνο ο προπονητής του ρόλο του... μπόγια εντός των αποδυτηρίων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Μένει ο Στραματσόνι!
Οπαδοί σε Αλαφούζο: "Να φύγεις, αν δεν μπορείς!"
Οργή στο Κορωπί από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, τι φώναξαν στον Στραματσόνι
Με ταξί φυγαδεύτηκαν οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού!
Σύσκεψη τη Δευτέρα στον Παναθηναϊκό

News 24/7

24MEDIA NETWORK