Έτοιμος να κλείσει φορ ο Παναθηναϊκός!

Η μεταγραφική ατάκα του Ουζουνίδη που δεν "μεταφράστηκε" σωστά και ο ποδοσφαιριστής που είναι κοντά στους "πράσινους". Αναλυτικό ρεπορτάζ του Contra.gr για τις συνθήκες που θα έρθει.

Έτοιμος να κλείσει φορ ο Παναθηναϊκός!
Ουζουνίδης Παναθηναϊκός EUROKINISSI

Στα όσα πολλά (και σημαντικά) είπε ο Μαρίνος Ουζουνίδης στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με τον Πλατανιά κυριάρχησε μία ατάκα του στην εκκίνηση των δηλώσεών του, περί περαιτέρω μεταγραφικής ενίσχυσης της ομάδας (μετά την απόκτηση του Βαγγέλη Οικονόμου), στην οποία φάνηκε να μην δίνει πολλές... πιθανότητες.

"Θα περιμένουμε τις επόμενες μέρες, αν θα γίνει κάτι άλλο γιατί ξέρετε ότι κάθε μέρα αλλάζουν τα πράγματα στην ομάδα. Ελπίζω να μην έχουμε πολλές ακόμα αποχωρήσεις. Όπως πάνε τα πράγματα, δύσκολα βλέπω να έρχονται άλλοι παίκτες και λόγω της κατάστασης που έχουμε, αλλά και λόγω του ότι δεν έχουμε λεφτά για προκαταβολές.

Σίγουρα χρειαζόμαστε κάποιους παίκτες, είναι φανερό σε ποιες θέσεις. Όπως είναι τα πράγματα πρέπει πρώτα να έρθουν λεφτά και μετά οι παίκτες" ήταν τα λόγια του 49χρονου τεχνικού, ο οποίος δημιούργησε απορίες, καθώς ήταν ξεκάθαρο πως η απόκτηση τουλάχιστον ενός (βασικού) επιθετικού ήταν κάτι που δουλευόταν εδώ και 15-20 μέρες, αφού η "πράσινη" επίθεση είναι... θεόγυμνη. Κάτι που επιβεβαιώθηκε και στο παιχνίδι με τον Πλατανιά, όπου ο Παναθηναϊκός έφτιαξε 25 τελικές, όπως η έλλειψη ενός "εκτελεστή" ήταν εμφανέστατη και δεν του επέτρεψε να τελειώσει από νωρίς ένα ματς που έπρεπε να το έχει "καθαρίσει" από το πρώτο ημίχρονο.

Αυτό που προκύπτει ρεπορταζιακά, είναι πως η συγκεκριμένη ατάκα του Ουζουνίδη είχε να κάνει με την πιθανότητα να αποκτηθούν και κάποιοι άλλοι ποδοσφαιριστές (winger, μπακ, χαφ κ.ο.κ.), πέραν του βασικού στράικερ. Γιατί στη συγκεκριμένη περίπτωση, τα πράγματα δείχνουν πως έχουν μπει σε μία σειρά κι έχουν πάρει το δρόμο τους.

Οι πληροφορίες του Contra.gr αναφέρουν πως ο Παναθηναϊκός έχει καταλήξει στον βασικό στόχο του για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής του, έχει "τρέξει" αθόρυβα τις επαφές και είναι πλέον στην τελική ευθεία για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή το αργότερο έως την Τετάρτη (10/1). Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως ο "υποψήφιος" προέρχεται από το εξωτερικό και πως θ' αποκτηθεί από τον Παναθηναϊκό με 6μηνο δανεισμό και το συμβόλαιό του "πληρωμένο" από την ομάδα του.

Το όλο θέμα έχει προχωρήσει σε μεγάλο βαθμό, όμως στον Παναθηναϊκό κρατούν ακόμη την μπάλα χαμηλά και δεν επιθυμούν να διαρρεύσει το παραμικρό πριν σφραγιστεί το deal. Αλλωστε, πριν από περίπου 10 μέρες είχαν αντίστοιχα βρει έναν επιθετικό που πληρούσε όλες τις προϋποθέσεις και τα (οικονομικά) δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στο "τριφύλλι", όμως η υπόθεσή του "τσάκισε" την ύστατη ώρα. Και γι' αυτό τώρα είναι διπλά και τριπλά προσεκτικοί...

News 24/7

24MEDIA NETWORK