Χάνει το ντέρμπι ο Κουίνσι

Ο Παναθηναϊκός αφήνει στην άκρη τον τελικό με την Τότεναμ στο Λονδίνο στις 6 Δεκεμβρίου και στρέφει την προσοχή του στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Πλανατιά του Άγγελου Αναστασιάδη στα Χανιά για το πρωτάθλημα. Πλήγμα με Κουίνσι που χάνει Τότεναμ και Ολυμπιακό.

Χάνει το ντέρμπι ο Κουίνσι

Η πρώτη νίκη στους ομίλους του Europa League με το 1-0 σε βάρος της Μάριμπορ άνοιξε την όρεξη στον Παναθηναϊκό που θα κυνηγήσει την υπέρβαση με αντίπαλο την Τότεναμ στο Λονδίνο για να προκριθεί στους 32 της διοργάνωσης.

Μάλιστα, η αποστολή θα μεταβεί στο Λονδίνο από την Τρίτη 4/12 για να αποφευχθεί η ταλαιπωρία των παικτών και θα επιστρέψει την Παρασκευή 7/12, 48 ώρες πριν από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Στην παρούσα φάση, πάντως, προέχει το πρωτάθλημα και το ματς της Κυριακής για την 12η αγωνιστική με τον Πλατανιά στα Χανιά, όπου οι "πράσινοι" θα επιδιώξουν να πετύχουν την τρίτη συνεχόμενη νίκη τους με τον Ρότσα στον πάγκο.

Ο Αργεντινός τεχνικός δεν υπολογίζει τον τιμωρημένο Βιτόλο και τον τραυματία Κουίνσι που υπέστη θλάση πρώτου βαθμού στο δεξί δικέφαλο και θα μείνει εκτός για περίπου 20 ημέρες, όπως και τους Μπουσμόνγκ-Πίντο που ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

Μάλιστα ο Κουίνσι θα χάσει τα δύο μεγάλα παιχνίδια με Τότεναμ στις 6/12 και Ολυμπιακό στις 9/12.

Αντίθετα, ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος προπονήθηκε κανονικά και τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του, δεν αποκλείεται όμως να προφυλαχθεί. Θέση στην αποστολή διεκδικεί και ο Πάπε Σο για να μπει στο κλίμα της ομάδας, μάλιστα ο Σενεγαλέζος μέσος ενδέχεται να κάνει το ντεμπούτο του με την "πράσινη" φανέλα στον αγώνα κυπέλλου της Πέμπτης με την Προοδευτική στο ΟΑΚΑ.

Τέλος τη Δευτέρα θα συνεδριάσει το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με αντικείμενο τη σύγκληση γενικής συνέλευσης των μετόχων για την εκλογή νέου Δ.Σ. αλλά φυσικά θα συζητηθούν οικονομικά και αγωνιστικά θέματα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK