Έτσι γιόρτασε το "διπλό" στα social media ο Παναθηναϊκός!

Ο Παναθηναϊκός πανηγύρισε μία παλικαρίσια νίκη στην Τούμπα επί του ΠΑΟΚ και το γιόρτασε ανάλογα μέσω ποσταρίσματος με νόημα στα social media αλλά και με μία πανηγυρική φωτογραφία στα αποδυτήρια.

Έτσι γιόρτασε το "διπλό" στα social media ο Παναθηναϊκός!

Ανέβηκε με πάρα πολλά αγωνιστικα προβλήματα στην Θεσσαλονίκη για να δώσει τη μάχη του μέσα σε μία σκληρή έδρα κόντρα σε έναν ΠΑΟΚ που ήταν το μεγάλο φαβορί για τη νίκη, παρόλα αυτά ο Παναθηναϊκός όχι μόνο δεν λιγοψύχησε, όχι μόνο στάθηκε όρθιος αλλά πήρε ένα τεράστιο διπλό και μάλιστα με ανατροπή στο φινάλε των πλέι οφ.

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ (MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Αποτέλεσμα μάλιστα που ήταν καταστροφικό για τον ΠΑΟΚ, την ομάδα που τον είχε αποκλείσει στα ημιτελικά του Κυπέλλου και με την οποία "άνοιξε βεντέτα" μετά τον μεταξύ τους αγώνα που διεκόπη στη Λεωφόρο, αφού ο "Δικέφαλος του Βορρά" έχασε την πρώτη θέση και πλέον θα αγωνιστεί στο Europa και όχι στο Champions League.

Πώς λοιπόν πανηγύρισαν οι "πράσινοι" αυτή τη νίκη. Η ΠΑΕ ανέβασε ένα κολάζ φωτογραφιών στην επίσημη σελίδα της στο Facebook που το συνόδευσε με το σχόλιο "O Παναθηναϊκός αυτός είναι... Ξανά μια αγκαλιά!" ενώ στο Twitter αμέσως μετά το τέλος του ματς ανέβασε πανηγυρική φωτογραφία του σκόρερ του νικητήριου τέρματος για την ομάδα του Ουζουνίδη, Μολίνς.

Τη συγκεκριμένη νίκη στο φινάλε της σεζον, έστω και αν δεν είχε τόσο μεγάλο αντίκρυσμα, την πανηγύρισαν με την ψυχή τους και οι παίκτες και αυτό μπορεί να το διαπιστώσει κανείς από τη φωτογραφία που ανέβασαν αρκετοί μέσα από τα αποδυτήρια του γηπέδου της Τούμπας...

Έτσι γιόρτασε το "διπλό" στα social media ο Παναθηναϊκός!

News 24/7

24MEDIA NETWORK