Έχασε στο... Πι(τ) και φι ο ΠΑΟ

Παρόντος του Πιεμπονγκστάντ τζούνιορ, ο ανέτοιμος Παναθηναϊκός δεν προέβαλε ιδιαίτερη αντίσταση στην Άλκμααρ κι έχασε 2-0 με γκολ από το πρώτο ημίχρονο.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΤΙΛΜΠΟΥΡΓΚ / ΦΙΛΙΚΟ / ΑΛΚΜΑΑΡ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
Άλκμααρ - Παναθηναϊκός EUROKINISSI

Το ταξίδι του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ στην Αθήνα και η ταυτόχρονη παρουσία του υιού Πιτ στο γήπεδο της Άλκμααρ (δίπλα σε Νταμπίζα - Σαραβάκο) για το φιλικό φούντωσε ξανά τις πληροφορίες ότι το deal με τον Γιάννη Αλαφούζο τελειώνει μέσα στο επόμενο διάστημα.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΤΙΛΜΠΟΥΡΓΚ / ΦΙΛΙΚΟ / ΑΛΚΜΑΑΡ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΤΙΛΜΠΟΥΡΓΚ / ΦΙΛΙΚΟ / ΑΛΚΜΑΑΡ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Πόσο η ενδεχόμενη αυτή αλλαγή θα βοηθήσει τον Παναθηναϊκό, που ψάχνει οπωσδήποτε ενίσχυση στην επίθεση, είναι ένα βασικό ερώτημα. Διότι όπως φάνηκε στο 2-0 από την ΑΖ στην Ολλανδία, υπάρχει έλλειμμα ποιότητα στη γραμμή κρούσης.

Το σύστημα με τους τρεις κεντρικούς αμυντικούς και δύο ανασταλτικούς χαφ θα προσφέρει μια σιγουριά πίσω (με 3-4-3 έπαιξε ο Δώνης) όταν βρεθεί χημεία. Ακόμη κι αν ο Διούδης μάζεψε δύο φορές την μπάλα από τα δίχτυα του (17', 35') ύστερα από κακές συνεννοήσεις μεταξύ των στόπερ, το σκορ έμεινε χαμηλά παρά τη διαφορά δυναμικότητας.

Από τη μέση και μπροστά ωστόσο υπάρχει ζήτημα. Σοβαρό και άλυτο. Ούτε μία φορά απείλησαν επί της ουσίας οι "πράσινοι", αφού φορ ν' ακουμπήσει πάνω του η μπάλα δεν υπήρχε.

Η σύνθεση του Παναθηναϊκού: Διούδης (46' Κότσαρης), Κολοβέτσιος (80' Κουντουριώτης), Οικονόμου (71' Οικονομόπουλος), Γιόχανσον (63' Θεοχάρης), Ινσούα (46' Μαυρομάτης), Κάτσε (46' Τζανδάρης), Δώνης (46' Στάικος), Κουλιμπαλί (71' Αποστολάκης), Μουνιέ (57' Χαντζάρας), Ρεγκάκος (63' Πίσπας), Χατζηγιοβάνης (57' Μπουζούκης)

News 24/7

24MEDIA NETWORK