Έχει μια εβδομάδα για να βρει έξτρα χρήματα ο Παναθηναϊκός

Τι πρέπει να πληρώσει ο Παναθηναϊκός στο νέο κύκλο των δόσεων απ' τις προσφυγές παλιών ποδοσφαιριστών του που έχουν τελεσιδικήσει, πόσα πρέπει να λάβει ο καθένας και ποια είναι η διάθεσή τους.

Έχει μια εβδομάδα για να βρει έξτρα χρήματα ο Παναθηναϊκός
EUROKINISSI

Τα οικονομικά βάσανα του Παναθηναϊκού δεν έχουν τελειωμό και θυμίζουν "Λερναία Ύδρα", αφού μόλις πάει να κλείσει ένα μέτωπο, ξεπηδούν άλλα... δύο. Σαν τα κεφάλια του μυθικού τέρατος που έκοβε ο Ηρακλής με τον Ιόλαο στους άθλους του που κοσμούν μέχρι σήμερα την ελληνική μυθολογία.

Στην προκειμένη περίπτωση, τα "ρόπαλα" και τα "δρεπάνια" του Παναθηναϊκού είναι ελάχιστα για να αντιμετωπίσει το... τέρας του χρέους που απειλεί να τον "εξοντώσει" οικονομικά.

Λίγα 24ωρα μετά τις πληρωμές που έγιναν σε οφειλόμενους μισθούς, δόσεις, πριμ και μπόνους προς τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ, ακολουθεί ακόμη ένας πολύ σημαντικός κύκλος πληρωμών. ΠΟΛΥ σημαντικός, διότι αφορά τους διακανονισμούς από προσφυγές που έχουν ήδη κερδίσει παλιοί παίκτες της ομάδας, η διευθέτηση των οποίων απαιτεί πολύ λεπτούς χειρισμούς, διότι οποιοδήποτε... στραβοπάτημα, μπορεί να φέρει "επιπτώσεις", με πιθανές καταγγελίες και απειλές για αφαίρεση βαθμών.

Ο Παναθηναϊκός θα χρειαστεί μέχρι την επόμενη Δευτέρα (6/11) περίπου άλλες 160.000 ευρώ προκειμένου να πληρωθούν οι δόσεις των Ταυλαρίδη (30.000 ευρώ), Τελάντερ (46.139 συν περίπου 25.000 ευρώ απ' την προηγούμενη δόση), Εσιέν (41.900 ευρώ, συν ένα μερίδιο της περασμένης δόσης) και Τοτσέ (20.000 ευρώ).

Με όλους έχουν (επαν)αρχίσει συζητήσεις, για να οργανωθεί το ζήτημα των πληρωμών τους και τα γίνουν αρκετά ραντεβού μέχρι την Παρασκευή. Απ' όλες τις πλευρές υπάρχει διάθεση να μην φτάσουν οι υποθέσεις στ' άκρα που θα φέρουν "περιπέτειες" (-3).

Ωστόσο, επειδή όλοι έδειξαν καλή θέληση στον πρώτο κύκλο των διαπραγματεύσεων στις αρχές Οκτωβρίου, θέλουν ετούτη τη φορά να τακτοποιηθεί πολύ πιο σύντομα το θέμα των πληρωμών. Και να μην γίνει... σίριαλ.

Εύκολο; Διόλου, διότι τα έσοδα ετούτη τη στιγμή στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός είναι μόνο μέσω των αγώνων (τα χρήματα της μεταγραφής του Βλαχοδήμου έχουν ήδη "μοιραστεί") και μόνο μέσω -νέας- πώλησης θα καταστεί εφικτό να εισρεύσουν λεφτά στα ταμεία της "πράσινης" ΠΑΕ, για να γίνουν οι βασικές πληρωμές...

News 24/7

24MEDIA NETWORK