Φερέιρα: "Ο Ολυμπιακός μας πήρε τίτλο με παράνομα μέσα"

Δηλώσεις που θα συζητηθούν από τον πρώην προπονητή του Παναθηναϊκού, Ζεσουάλδο Φερέιρα, ο οποίος επιτέθηκε στον Ολυμπιακό.

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα ξέσπασε εναντίον του Ολυμπιακού, θεωρώντας ότι του "έκλεψε" το πρωτάθλημα, όσο ήταν προπονητής του Παναθηναϊκού.

Ο Πορτογάλος τεχνικός στέφθηκε πρωταθλητής στην Αίγυπτο με τη Ζάμαλεκ και παραχώρησε συνέντευξη στην πορτογαλική ιστοσελίδα "Mais Futebol", με την οποία μιλάει γι' αυτό το... διάλειμμα έξι ετών που έκανε από τους τίτλους, μετά από τα 3 σερί πρωταθλήματα με την Πόρτο.

"Ήθελα πολύ να στεφθώ πρωταθλητής. Στην Ελλάδα, με τον Παναθηναϊκό, σχεδόν τα κατάφερα, αλλά στο τέλος ο Ολυμπιακός χρησιμοποίησε παράνομα μέσα για να κατακτήσει τον τίτλο", ήταν η σχετική αποστροφή του για τη θητεία του στην Ελλάδα.

Ο 69χρονος Φερέιρα είχε αντικαταστήσει τον Νίκο Νιόπλια τον Νοέμβριο του 2010 και είχε να επιδείξει δύο τερματισμούς στη δεύτερη θέση της κανονικής σεζόν και ισάριθμες πρωτιές στα πλέι οφ.

Το τέλος της συνεργασίας του με τους "πράσινους" ήρθε τον Νοέμβριο του 2012.

Τσίπρας ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΤΣΙΠΡΑ

13η σύνταξη και αναστολή ΦΠΑ στα νησιά με πρόσφυγες

Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε μέτρα από το πλεόνασμα του 2016. Ποιοι οι δικαιούχοι της 13ης σύνταξης που θα δοθεί αντισυμμετρικά στους χαμηλοσυνταξιούχους εν είδει έκτακτης ενίσχυσης αυτές τις γιορτές. "Η Ευρώπη χρωστά στους νησιώτες μας" τόνισε εξαγγέλλοντας αναστολή ΦΠΑ στα νησιά Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου

 

Πρώτη Σελίδα