Φερέιρα στους ποδοσφαιριστές: "Πρέπει να ντρέπεστε"

Τον εγωισμό των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού προσπάθησε να θίξει ο Ζεσουάλδο Φερέιρα με την ομιλία του στην προπόνηση της Παρασκευής.

Φερέιρα στους ποδοσφαιριστές: "Πρέπει να ντρέπεστε"

Για δεύτερη φορά μέσα στην ίδια εβδομάδα ο Πορτογάλος προπονητής χρησιμοποίησε σκληρά λόγια απευθυνόμενος στους παίκτες του, κάνοντας την ύστατη προσπάθεια να αντιστρέψει το αρνητικό κλίμα που έχει προκληθεί από τον αγωνιστικό κατήφορο των τελευταίων εβδομάδων.

" Δεν είναι εικόνα αυτή, μ' έχετε απογοητεύσει", ανέφερε αρχικά και συνέχισε λέγοντας: " Όχι μόνο δεν κάνετε αυτά που λέμε, αλλά δεν έχετε καν πάθος. Θα πρέπει να ντρέπεστε για την εμφάνισή σας".

Ο Φερέιρα αναγνώρισε το μερίδιο ευθύνης που του αναλογεί για το "ναυάγιο" στο Μάριμπορ, αλλά ταυτόχρονα εμφανίστηκε αποφασισμένος να παλέψει για την άμεση επιστροφή του "τριφυλλιού" στο σωστό δρόμο. " Πάνω απ' όλα βέβαια η ευθύνη για την εικόνα της ομάδας είναι δική μου και πρέπει να βρω τις λύσεις και να τη διορθώσω", είπε σε μια άλλη αποστροφή του λόγου του.

Πριν ολοκληρωθεί ο μονόλογος, ο 66χρονος τεχνικός ρώτησε αν οποιοσδήποτε από τους ποδοσφαιριστές θέλει να πει κάτι. Ουδείς όμως ζήτησε να πάρει το λόγο.

Περί προπόνησης

Στο αγωνιστικό σκέλος, οι Σο, Φουρλάνος και Ταμπάκης δεν προπονήθηκαν. Ο Σενεγαλέζος μέσος ένιωσε βαρύ το πόδι του και προτιμήθηκε να μην πιεστεί. Αναμένεται πάντως να γυμναστεί κανονικά το Σάββατο. Όπως και ο Τάσος Λαγός, ο οποίος βρίσκεται στη διάθεση του Φερέιρα για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK