"Φέρτε και εισαγγελέα στο ΔΣ"

Αίτημα για την παρουσία εκτός των αστυνομικών και εισαγγελέα κατέθεσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενόψει της έκτακτης συνεδρίασης του ΔΣ της Super League. Την επιστολή υπογράφει ο αντιπρόεδρος Βασίλης Κωνσταντίνου, ο οποίος επιτίθεται στον Γιώργο Μποροβήλο για το γεγονός ότι δεν καταδικάστηκαν τα γεγονότα της περασμένης Τρίτης.

"Φέρτε και εισαγγελέα στο ΔΣ"
INTIME SPORTS

" Κύριε Πρόεδρε, Ενόψει της επικείμενης έκτακτης συνεδριάσεως του ΔΣ του Συνεταιρισμού, θα θέλαμε κατ’ αρχήν να σημειώσουμε τα ακόλουθα: Νεότερη έκτακτη συνεδρίαση του ΔΣ της SUPERLEAGUE, ολίγες μόνο ημέρες μετά τα έκτροπα που βιώσαμε προσωπικά στην τελευταία διακοπείσα συνεδρίαση, δεν μπορεί να έχει άλλο θέμα, παρά μόνον την λόγω κατεπείγοντος συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί της αποφάσεως του Υπουργού Αθλητισμού (ήτοι το 1ο θέμα Η.Δ).

Είναι τουλάχιστον ακατανόητο στην ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, πώς θεωρείτε ότι είναι δυνατόν να συζητηθούν λοιπά θέματα Η.Δ., λόγω μη ολοκληρώσεώς τους στην προηγούμενη συνεδρίαση, σαν να μην συνέβη τίποτε και όλοι οι εκπρόσωποι των ΠΑΕ να μπορούν να ξανακαθίσουν στο τραπέζι συνεδριάσεων συνεχίζοντας τη συζήτηση εκεί που την άφησαν!

Το μόνο επιπλέον θέμα, που είναι αναγκαίο να τεθεί υποχρεωτικά και μάλιστα ως 1ο θέμα, ώστε να διερευνήσουμε, εάν μπορούμε να φτάσουμε σε διαλογική συζήτηση τοποθετήσεων, προτάσεων και αποφάσεων προς υποβολή στον Υπουργό Αθλητισμού, είναι η τοποθέτηση της SUPERLEAGUE και των μελών για τον τρόπο λειτουργίας του Συνεταιρισμού αναφορικά και με τα απαράδεκτα γεγονότα ποικίλης βίας που τραυμάτισαν την τελευταία συνεδρίαση.

Ποια αξιοπιστία μπορεί να επικαλείται ο Συνεταιρισμός σε τυχόν αποφάσεις για τη βία, αλλά και τη διαφθορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αγνοώντας τη βία μέσα στο σώμα του, την οποία όχι μόνο δεν καταδίκασε, αλλά και δεν θεώρησε ως σημαντικό θέμα κατά τη σύνταξη της Η.Δ.? Της κάθαρσης προηγείται η αυτοκάθαρση.

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ δεν πρόκειται να συμπράξει σε καμία κατ' επίφαση συνεδρίαση και θεωρούμε πως υπό την ιδιότητά σας οφείλετε να τροποποιήσετε την ημερήσια διάταξη. Ουσιαστική συζήτηση χωρίς τα ανωτέρω και μαζί με άλλα 15 θέματα, ωσάν το Πρωτάθλημα να "τρέχει" κανονικά και να μας αρκεί μια μισάωρη κουβεντούλα για το 1ο θέμα, είναι προφανές ότι δεν ικανοποιεί την ανάγκη λήψης σημαντικών αποφάσεων για το μέλλον του Συνεταιρισμού και του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Τέλος, με την παρούσα ζητούμε τη διατήρηση των αστυνομικών δυνάμεων που φυλάσσουν τις τελευταίες ημέρες τη SUPERLEAGUE μετά τις επιθέσεις, που έλαβαν χώρα εις βάρος μας κατά την τελευταία συνεδρίαση της 24.02.2015 και επιπροσθέτως ζητούμε να φροντίσετε και για την παρουσία Εισαγγελέα στα γραφεία της SUPERLEAGUE κατά τη διάρκεια της συνεδριάσεως, την οποία θεωρούμε απολύτως αναγκαία.

Με εκτίμηση

Για την ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΟ

Βασίλης Κωνσταντίνου Αντιπρόεδρος ΔΣ"

News 24/7

24MEDIA NETWORK