Φεύγει ο Κονέ, νέα σενάρια για Παναθηναϊκό

Ο Παναγιώτης Κονέ βρίσκεται με το 1,5 πόδι εκτός "Φρίουλι", καθώς δεν βρίσκεται στα πλάνα του τεχνικού της Ουντινέζε, Τζουζέπε Ιακίνι και ιταλικό δημοσίευμα επαναφέρει στο προσκήνιο το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκό για τον Έλληνα διεθνή άσο.

Φεύγει ο Κονέ, νέα σενάρια για Παναθηναϊκό

Το μέλλον του Παναγιώτη Κονέ στην Ουντινέζε είναι κάτι παραπάνω από δυσοιώνο, αν λάβουμε υπόψιν μας τα ιταλικά ρεπορτάζ. Σύμφωνα με δημοσίευμα του " tuttoudinese", ο Έλληνας διεθνής μέσος, παρότι πραγματοποίησε μία εξαιρετική προετοιμασία δεν βρίσκεται στα πλάνα του Τζουζέπε Ιακίνι.

Η "υπεροπλία" που υπάρχει στο χώρο του κέντρου έχει ως αποτέλεσμα ο 27χρονος άσος να τίθεται στο περιθώριο, καθώς δεν υπάρχει συγκεκριμένος ρόλος για τον ίδιο. Το ρεπορτάζ της ιταλικής ιστοσελίδας αναφέρει πως ο αποκλεισμός του απ' την αποστολή για τον αγώνα με τη Ρόμα είναι μία απόδειξη των προθέσεων της ιταλικής ομάδας.

"Για τον Κονέ, όπως και για άλλους παίκτες, υπάρχουν πολλές κρούσεις και θα τις αξιολογήσουμε σε αυτήν την, τελευταία, φάση της μεταγραφικής περιόδου", δήλωσε σχετικά ο αθλητικός διευθυντής της Ουντινέζε, Νερέο Μπονάτο, ενώ το ίδιο ρεπορτάζ επαναφέρει στο προσκήνιο το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού τονίζοντας:

"Η Ουντινέζε έχει δεχθεί λοιπόν αρκετές κρούσεις για τον Κονέ και περιμένει μία καλή προσφορά για να τον παραχωρήσει. Αυτή η προσφορά δεν αποκλείεται να έρθει από την Ελλάδα και συγκεκριμένα από τον Παναθηναϊκό του Αντρέα Στραματσόνι, ο οποίος ήταν εκείνος που ανέδειξε τον Κονέ στην Ουντινέζε".

News 24/7

24MEDIA NETWORK