Φεύγει ο Λάμπρου από τον Παναθηναϊκό

Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του έχει στο μυαλό ο Λάζαρος Λάμπρου, που φεύγει από τον Παναθηναϊκό.

Φεύγει ο Λάμπρου από τον Παναθηναϊκό

Παρελθόν για τον Παναθηναϊκό θα αποτελέσει ο Λάζαρος Λάμπρου, αφού οι δύο πλευρές δεν μπορούν να τα βρουν για νέο συμβόλαιο.

Ο 18χρονος επιθετικός μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και η συζήτηση του μάνατζέρ του, Λάμπρου Χούτου, με τον τεχνικό διευθυντή του "τριφυλλιού", Ζιλμπέρτο Σίλβα, δεν απέδωσε "καρπούς".

Οι "πράσινοι" ανέβασαν την πρότασή τους, ωστόσο η πλευρά του παίκτη δεν δέχθηκε, με συνέπεια να γίνεται προφανές ότι ο διεθνής με την εθνική κ-19 έχει βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Όλα δείχνουν ότι αυτός θα είναι η Ίντερ, με την οποία ο Χούτος διατηρεί καλές σχέσεις μετά από την παρουσία του στο "Τζιουζέπε Μεάτσα" ως παίκτης από το 2004 μέχρι το 2007.

Ο Λάμπρου αναδείχθηκε μέσα από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού και μάλιστα το 2014 ήταν η επιλογή του Contra.gr στο μεγάλο αφιέρωμα του Guardian για τα κορυφαία ταλέντα του κόσμου.

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Δικαιοσύνη ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

Να φας έχεις, να πληρώσεις την τράπεζα δεν έχεις;

Παρά την αυστηροποίηση της νομοθεσίας και την επιβολή προστίμων 900.000 ευρώ, εταιρίες και δικηγορικά γραφεία φέρονται να κινούνται εκτός θεσμικού πλαισίου με όρους προσβολής της ανθρώπινης αξιοπρέπειας που θυμίζουν άλλες σκοτεινές εποχές... Το NEWS247 διερευνά τα αίτια και τις συνθήκες

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ