Φιλική κόντρα Ουζουνίδη - Αναστασίου

Ενα δυνατό ιδιαίτερο φιλικό προγραμμάτισε ο Παναθηναϊκός στο πλαίσιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας του. Οι "πράσινοι" θα τεθούν αντιμέτωποι με την Κόρτραϊκ του Γιάννη Αναστασίου.

Φιλική κόντρα Ουζουνίδη - Αναστασίου

Κόντρα στον πρώην προπονητή της ομάδας, Γιάννη Αναστασίου θα αγωνιστεί ο Παναθηναϊκός, καθώς προγραμματίστηκε φιλικό μεταξύ του "τριφυλλιού" και της βελγικής Κόρτραϊκ. Αυτό σημαίνει ότι Ουζουνίδης και Αναστασίου, μετά τις μάχες του στην Ελλάδα στο πλαίσιο της Super League θα τεθούν αντιμέτωποι έστω και σε φιλικό παιχνίδι στο πλαίσιο προετοιμασίας των δυο συλλόγων.

Η φιλική αναμέτρηση έχει οριστικοποιηθεί και θα γίνει στις 11 Ιουλίου και θα πρόκειται για το δεύτερο φιλικό του Παναθηναϊκού αφού σύμφωνα με το πρόγραμμα των πράσινων τα φιλικά στην Ολλανδία θα είναι τρία και συγκεκριμένα θα διεξαχθούν στις 7, 11 και 14 Ιουλίου.

Η αναμέτρηση ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την Κόρτραϊκ φυσικά είναι ιδιαίτερη όχι μόνο γιατί θα βρεθούν αντιμέτωποι ο Ουζουνίδης με τον Αναστασίου αλλά και γιατί το τριφύλλι και οι παίκτες των πράσινων θα παίξουν κόντρα στον πρώην προπονητή τους ενώ τόσο οι μεν όσο και οι δεν θα έχουν την ευκαιρία να δουν πολλά γνώριμα πρόσωπα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK