Φουλάρει για Στοΐλκοβιτς ο Παναθηναϊκός!

Ο 24χρονος Σέρβος επιθετικός της Μπράγκα Νίκολα Στοΐλκοβιτς βρίσκεται στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας του Παναθηναϊκού, με τους "πράσινους" να φουλάρουν για την απόκτησή του.

Φουλάρει για Στοΐλκοβιτς ο Παναθηναϊκός!

Στην περίπτωση του Σέρβου κυνηγού της Μπράγκα, Νίκολα Στόιλκοβιτς έχουν καταλήξει στον Παναθηναϊκό για την πρώτη… ένεση ενίσχυσης της επιθετικής τους γραμμής, που έχει μείνει «γυμνή» μετά την αποχώρηση των Μπεργκ, Λέτο, Κλωναρίδη. Ο 25χρονος τέσσερις φορές διεθνής Σέρβος επιθετικός είναι το όνομα που βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες στην κορυφή της λίστας των ανθρώπων του «τριφυλλιού» και δη του Μαρίνου Ουζουνίδη, ο οποίος έχει ανάψει το «πράσινο φως», για να ξεκινήσει η διαπραγμάτευση με την πορτογαλική ομάδα.

Βεβαίως δεν πρόκειται για… εύκολη περίπτωση, αφού ο Στόιλκοβιτς αποτελεί έναν απ’ τους παίκτες που υπολογίζει πολύ η Μπράγκα και για τη νέα σεζόν (9 γκολ πέρσι σε 34 επίσημα παιχνίδια), ωστόσο στον Παναθηναϊκό έχουν ήδη ξεκινήσει τον πρώτο κύκλο των συζηήσεων με τους Πορτογάλους, προτείνοντας τον δανεισμό του με μια υψηλή οψιόν αγοράς του το επόμενο καλοκαίρι. Το δε γεγονός ότι οι «κόκκινοι» βρίσκονται σε συζητήσεις με δύο επιθετικούς την τελευταία εβδομάδα, ίσως διευκολύνει την όλη διαδικασία και λειτουργήσει… υπέρ του «τριφυλλιού», ωστόσο είναι δεδομένο πως η Μπράγκα θα είναι σκληρός… διαπραγματευτής.

Ένα επίσης, πολύ σημαντικό στοιχείο, είναι το γεγονός πως το απόγευμα της Δευτέρας (3/7) στα γραφεία της «πράσινης» ΠΑΕ στο Μαρούσι βρέθηκε κι ένας Πορτογάλος μάνατζερ, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως η παρουσία του είχε να κάνει με το θέμα του Στόιλκοβιτς. Κάτι που δείχνει πως το όλο θέμα και βεβαίως η διαπραγμάτευση είναι σε πλήρη εξέλιξη.

Πλην τους Στόιλκοβιτς στη λίστα του Παναθηναϊκού με τους επιθετικούς, βρίσκονται ακόμη δύο περιπτώσεις τα ονόματα των οποίων δεν έχουν διαρρεύσει επί του παρόντος, ωστόσο σε πρώτο πλάνο αυτό που «παίζει» πιο δυνατά απ’ όλα είναι του Σέρβου. Και μέχρι τα μέσα της εβδομάδας θα υπάρχει πλήρη εικόνα για το αν θα είναι εφικτό να προχωρήσει το θέμα του κυνηγού της Μπράγκα.

ΦΟΥΛΑΡΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΞΤΡΕΜ

Πλην του Στόιλκοβιτς, ο Παναθηναϊκός φουλάρει πλέον ΚΑΙ για την απόκτηση ενός βασικού winger. Μετά την οριστικά αρνητική τροπή που πήρε η υπόθεση του Εμποκού (υπέγραψε το μεσημέρι της Δευτέρας και τυπικά στη Σταντάρ Λιέγης, όπως είχε αποκαλύψει το Contra.gr από την περασμένη Παρασκευή), ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει ζητήσει να τρέξει η διαδικασία για τον ένα ακραίο επιθετικό, που θα κληθεί να καλύψει το κενό του «Πόλο».

Γενικά στο «πράσινο» στρατηγείο υπάρχει πολύ έντονη κινητικότητα το τελευταίο 48ωρο, αφού ο Ελληνας τεχνικός θέλει το αργότερο μέχρι τις παραμονές του φιλικού με την Κορτράικ στην Ολλανδία (11/7) να έχει στη διάθεσή του τον έναν εκ των δύο επιθετικών που θα αποκτηθούν και τον ένα winger (πιθανότατα θα αποκτηθούν κι άλλοι δύο στις θέσεις των Παναγιώτη Βλαχοδήμου και Μπουμάλ). Αίτημα απολύτως λογικό, αφού οι μέρες περνούν κι ο ίδιος θέλει κάποια στιγμή να αρχίσει να «μοντάρει» την ομάδα του, εν όψει του γ’ προκριματικού του Europa League στις 27 Ιουλίου. Και ο χρόνος πλέον αρχίζει να «πιέζει» τους «πράσινους»…

News 24/7

24MEDIA NETWORK