Φουλάρει (και) για τον Φερέιρα!

Μετά τους Άλτμαν-Κολοβέτσιο, ο Παναθηναϊκός ανεβάζει… στροφές για να ντύσει στα "πράσινα" και τον 26χρονο αριστερό μπακ της Πάσος Φερέιρα. Την ερχόμενη Δευτέρα η καθοριστική επαφή με την ομάδα του, με το "τριφύλλι" να "ψάχνεται" και για τη θέση του δεξιού μπακ. Αναλυτικό ρεπορτάζ του Contra.gr

Φουλάρει (και) για τον Φερέιρα!

Η εκτέλεση του μεταγραφικού σχεδιασμού είναι πλέον σε πλήρη εξέλιξη στον Παναθηναϊκό, με τους «πράσινους» να προχωρούν για να «κλείσουν» (μετά τους Άλτμαν, Κολοβέτσιο) και τα υπόλοιπα -ουκ ολίγα- ανοικτά «μέτωπα» του ρόστερ, καθώς σε τρεισήμισι εβδομάδες ξεκινούν οι επίσημες υποχρεώσεις τους στον γ’ προκριματικό του Europa League…

Οι πληροφορίες του Contra.gr απ’ την Πορτογαλία αναφέρουν πως τα τελευταία 24ωρα υπήρξε εκ νέου κινητικότητα (και) με στην υπόθεση του Φελίπε Φερέιρα της Πάσος Φερέιρα, με τον Παναθηναϊκό να «φουλάρει» πλέον για να κάνει δικό του και τον 26χρονο αριστερό μπακ.

Οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» είχαν ξανά επαφές με την πλευρά του παίκτη (που δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το 2018 με την ομάδα του) και συγκεκριμένα τον μάνατζέρ του, ο οποίος λειτουργεί ως «ενδιάμεσος» στις συζητήσεις με την Πάσος και φαίνεται πως υπήρξε σημαντική πρόοδος στη διαπραγμάτευση.

Ο Πορτογάλος μπακ απ’ την πλευρά του πιέζει καθημερινά τη διοίκηση του πορτογαλικού συλλόγου για να τον παραχωρήσει στον Παναθηναϊκό και στις αρχές της επόμενης εβδομάδας (τη Δευτέρα 3/7 συγκεκριμένα) θα υπάρξει ακόμη ένας γύρος συζητήσεων, προκειμένου να βρεθεί η «χρυσή τομή» και να κλειδώσει η μεταγραφή του Φερέιρα στο «τριφύλλι».

Εάν δε, στη νέα επαφή των δύο συλλόγων βρεθεί η «φόρμουλα» για να προχωρήσει η μετακίνηση του 26χρονου μπακ, είναι πολύ πιθανό έως την Τετάρτη ή την Πέμπτη να ταξιδέψει ο παίκτης στην Ελλάδα για να περάσει ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει, φεύγοντας εν συνεχεία για το Τέχελεν της Ολλανδίας, προκειμένου να ενταχθεί στο καμπ του «τριφυλλιού».

ΚΟΙΤΑΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ

Κινητικότητα υπάρχει και στην υπόθεση του δεξιού μπακ, όπου οι πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχουν ήδη δύο πολύ καλές περιπτώσεις τις οποίες έχουν «κυκλώσει» οι «πράσινοι» για τον παίκτη που θα στελεχώσει το δεξιό άκρη της άμυνας μαζί με τον Ουσμάν Κουλιμπαλί. Οι παίκτες που εξετάζουν στον Παναθηναϊκό είναι απ’ την αγορά του εξωτερικού.

ΕΧΕΙ ΗΔΗ 2-3 ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ

Στο θέμα του βασικού επιθετικού τώρα, ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει κάνει μία πρώτη σταχυολόγηση των παικτών που έχουν προταθεί στον Παναθηναϊκό, αλλά και περιπτώσεων που έχει «τσεκάρει» το «πράσινο» τμήμα σκάουτινγκ, έχοντας ήδη 2-3 ονόματα στην πρώτη λίστα. Η αναζήτηση, ωστόσο, συνεχίζεται και οι τελικές αποφάσεις για τον «διάδοχο» του Μπεργκ -όπως όλα δείχνουν- θα παρθούν στην Ολλανδία, αφού ο Ελληνας τεχνικός θέλει να γίνει η καλύτερη δυνατή επιλογή, περιορίζοντας στο ελάχιστο το όποιο ρίσκο.

Photo Credits: AP Photo/Francisco Seco

News 24/7

24MEDIA NETWORK