"Φρέσκος" Παναθηναϊκός κατά... 30%

Στην Κέρκυρα με όλα τα νέα αποκτήματά του ο Παναθηναϊκός για το πρώτο "τρίποντό" του στο νέο πρωτάθλημα. Πήρε και τον Σιλά ο Ουζουνίδης, μπήκε σε φουλ πρόγραμμα ο Μολέδο. Τα τελευταία πλάνα του 48χρονου προπονητή πριν από το κυριακάτικο παιχνίδι.

"Φρέσκος" Παναθηναϊκός κατά... 30%

Ούτε ένα ούτε δύο, αλλά έξι νέα πρόσωπα σε σχέση με το τελευταίο επίσημο ματς κόντρα στον Λεβαδειακό (27/8) έχει η αποστολή του Παναθηναϊκού για τον κυριακάτικο εκτός έδρας αγώνα με την Κέρκυρα, που ανακοίνωσε ο Μαρίνος Ουζουνίδης μετά την προπόνηση του Σαββάτου.

Ο προπονητής του "τριφυλλιού" συμπεριέλαβε εκτός των Χουλτ (εξέτισε την ποινή του), Διούδη (που ήταν και σε προηγούμενες αποστολές) και τα τέσσερα τελευταία αποκτήματα των "πράσινων" Εμάνουελ Ινσούα, Όσκαρ Χίλιεμαρκ, Αντονί Μουνιέ και Γιακούμπα Σιλά, έχοντας πλέον ένα πολύ πιο "γεμάτο" γκρουπ και πολύ περισσότερες επιλογές για την ενδεκάδα και τον πάγκο.

Στην τελευταία προπόνηση των "πράσινων" στο "Γ. Καλαφάτης", πριν από το παιχνίδι με τους "Φαίακες", ο Ουζουνίδης δούλεψε πάνω σε ασκήσεις κατοχής της μπάλας και σε παιχνίδι σε μικρό χώρο.

Στο πλήρες πρόγραμμα πήρε μέρος για πρώτη φορά μετά από 3 εβδομάδες κι ο Ροντρίγο Μολέδο, δείχνοντας πως έχει ξεπεράσει πλέον σε πολύ μεγάλο βαθμό την εξάρθρωση στον αγκώνα και λογικά θα είναι διαθέσιμος στον αγώνα της μεθεπόμενης Κυριακής (17/9) με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο "Απόστολος Νικολαΐδης".

Ο δε Βιγιαφάνιες υποβλήθηκε σε θεραπεία και μετά έκανε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο, ενώ ο Κουλιμπαλί γυμνάστηκε ατομικά.

ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ Ο ΜΟΥΝΙΕ

Σε ό,τι αφορά τώρα την ενδεκάδα του ματς, η μοναδική εκκρεμότητα αφορά το ένα άκρο της μεσοεπιθετικής γραμμής, θέση που διεκδικούν ο Αντονί Μουνιέ και ο Μπράιαν Καμπέσας. Στην προπόνηση της Παρασκευής, ο Ουζουνίδης δοκίμασε για περισσότερη ώρα τον Γάλλο εξτρέμ με τους βασικούς ως δεξί "φτερό", με τον Λουντ στα αριστερά κι ο εν λόγω σχηματισμός δείχνει να έχει αυτή τη στιγμή το προβάδισμα. Οι υπόλοιπες θέσεις έχουν λίγο-πολύ "κλειδώσει".

Στην άμυνα οι Κουτρουμπής και Κολοβέτσιος θα είναι το δίδυμο των στόπερ μπροστά απ’ τον Βλαχοδήμο, με τους Γιόχανσον και Χουλτ στα άκρα της αμυντικής τετράδας, ενώ στα χαφ δίπλα στον Κουρμπέλη θα πάρει θέση ο Χίλιεμαρκ. Λίγο πιο μπροστά τους θα είναι ο Λουτσιάνο σ' έναν πιο ελεύθερο ρόλο, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα πάρει θέση ο Τσάβες.

Οι 20 παίκτες της "πράσινης" αποστολής είναι: Διούδης, Κότσαρης, Βλαχοδήμος, Γιόχανσον, Ινσούα, Κουτρουμπής, Χουλτ, Κολοβέτσιος, Δώνης, Μουνιέ, Καμπέσας, Χίλιεμαρκ, Λουντ, Κουρμπέλης, Σιλά, Χατζηγιοβάνης, Άλτμαν, Μολίνς, Τσάβες, Λουτσιάνο

News 24/7

24MEDIA NETWORK