Γήπεδο στο Βοτανικό με κόστος... Καραϊσκάκη

Ο Γιάννης Αλαφούζος ασχολείται ιδιαιτέρως με την υπόθεση του γηπέδου στο Βοτανικό, αλλά το σημείο κλειδί για να προχωρήσει η υπόθεση είναι η εύρεση χρηματοδότη για την κατασκευή του. Οι σκέψεις του Ζεσουάλδο Φερέιρα για το ματς με τον Άρη και οι εκκρεμότητες που απομένουν για τη λύση της συνεργασίας με τον Κώστα Κατσουράνη.

Γήπεδο στο Βοτανικό με κόστος... Καραϊσκάκη

Το γηπεδικό ζήτημα βρίσκεται αυτό το διάστημα στην κορυφή της ατζέντας του Γιάννη Αλαφούζου, ο οποίος κάνει πολλές συναντήσεις για το πρότζεκτ του Βοτανικού. Βούλησή του είναι να γίνει εκεί η νέα έδρα της ομάδας, αλλά θέλει να είναι απόλυτα σίγουρος ότι δεν θα προκύψουν εμπόδια.

Η κατασκευή γηπέδου στον Βοτανικό, πάντως, προϋποθέτει την εύρεση χρηματοδότη είτε από το δήμο Αθηναίων είτε από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, αν και η δεύτερη περίπτωση φαντάζει εξαιρετικά δύσκολη λόγω της οικονομικής κατάστασης του συλλόγου. Υπολογίζεται ότι με 60-70 εκατ. ευρώ μπορεί να γίνει το γήπεδο με βάση τις μελέτες που υπάρχουν. Στις σκέψεις του Γιάννη Αλαφούζου, όμως, είναι ένα γήπεδο με χαμηλότερο κόστος, κοντά στα 30 εκ. ευρώ, παίρνοντας ως παράδειγμα το "Γ. Καραϊσκάκης".

Στο αγωνιστικό σκέλος ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος προπονήθηκε κανονικά και την Παρασκευή, με συνέπεια να τεθεί στη διάθεση του Ζεσουάλδο Φερέιρα για το παιχνίδι με τον Άρη, αλλά ο τελευταίος σκέφτεται να τον προφυλάξει ενόψει του αγώνα της Πέμπτης με τη Λάτσιο. Ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ δεν είναι απόλυτα έτοιμος και πιθανότατα δεν θα παίξει ούτε αυτός την Κυριακή, ενώ αντίθετα, στην 11άδα αναμένεται να επιστρέψει ο Σέμα Βελάσκες. Στον πάγκο μπορεί να μείνει ένας εκ των Κουίνσι-Σισοκό, όπως και ο Πίντο.

Τα πλάνα του Φερέιρα θα φανούν μετά την τελευταία προπόνηση του Σαββάτου, οπότε και θα ανακοινωθεί η αποστολή για το ματς με τον Άρη. Στόχος των "πρασίνων" είναι η νίκη σε συνδυασμό με μια καλή εμφάνιση.

Την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να πέσουν οι υπογραφές μεταξύ της διοίκησης του Παναθηναϊκού και του Κώστα Κατσουράνη για τη λύση της συνεργασίας τους. Η αποζημίωση θα είναι γύρω στις 500 χιλ. ευρώ και απομένει να βρεθεί η χρυσή φόρμουλα για τις δόσεις και τον χρόνο καταβολής των χρημάτων.

*** Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την Παρασκευή ότι οι Αποστολόπουλος Κωνσταντίνος, Γιαννιτσάνης Νικόλαος, Μουζακίτης Αλέξανδρος και Σταματάκης Ιωάννης υπέγραψαν τα πρώτα τους επαγγελματικά συμβόλαια.

News 24/7

24MEDIA NETWORK