Γι' αυτό πικράθηκε ο Ουζουνίδης από τους παίκτες του

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης εξήγησε στη συνέντευξη Τύπου τι ήταν εκείνο που τον απογοήτευσε από τους παίκτες του και άλλαξαν αμέσως στο δεύτερο ημίχρονο.

SUPERLEAGUE / ΛΑΜΙΑ - ΠΑΟ / ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ouzounidis EUROKINISSI

Σε ένα ακόμα παιχνίδι στην επαρχία ο Παναθηναϊκός δεν μπόρεσε να πάρει τη νίκη. Η τελευταία φορά ήταν στην Τρίπολη τον Φεβρουάριο του 2017 με το εντυπωσιακό μάλιστα 5-0!

Εκείνο που απασχόλησε τον Έλληνα τεχνικό, ωστόσο, δεν ήταν τα πολλά γκολ, αλλά η νοοτροπία που έδειξαν οι παίκτες του στο 1-1 κόντρα στην Λαμία.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν ντροπή. Μπορώ να δικαιολογήσω μία κακή μέρα, αλλά να μην πάρουμε μία μονομαχία ήταν κάτι απογοητευτικό. Είδαμε στο δεύτερο μέρος, ήταν μία άλλη ομάδα, που πραγματικά έδειξε μεγάλη διάθεση να πάρει το ματς. Πιέσαμε τον αντίπαλο, κάναμε ευκαιρίες, αλλά, δυστυχώς απλώς ισοφαρίσαμε στο τέλος", ήταν η ατάκα-μήνυμα που πέρασε στη συνέντευξη Τύπου, καταλήγοντας:

"Η εμφάνιση του δεύτερου ήταν καλή, αλλά δεν φτάνει στα εκτός έδρας να παίζεις ένα ημίχρονο. Δεν υπάρχει δικαιολογία για την εμφάνιση του πρώτου μέρους. Όταν παίζεις με ομάδες σαν την Λαμία ή με πιο μικρές, όταν τους αφήνεις να πιστέψουν ότι θα σου πάρουν αποτέλεσμα μετά δυσκολεύουν τα πράγματα. Ευτυχώς, στο τέλος ισοφαρίσαμε και δεν χάσαμε ακόμα ένα παιχνίδι. Με εμφανίσεις όπως του πρώτου μέρους, δεν πάμε πουθενά".

News 24/7

24MEDIA NETWORK