Γι' αυτό την (ξανα)έπαθε ο Στιλ!

Λάθος απόφαση; Βιαστική επιλογή; Συσσωρευμένη πίεση; Ολα αυτά μαζί κι ακόμη περισσότερα οδήγησαν στη νέα "γκέλα" του Λουκ Στιλ στο ματς με τον Αγιαξ και τον οδηγούν εκτός ενδεκάδας με τον Πανιώνιο. Το Contra.gr αναλύει πως ο Αγγλος την πάτησε ξανά στο Αμστερνταμ!

Γι' αυτό την (ξανα)έπαθε ο Στιλ!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μια (γκέλα) του Στιλ. Δυό (γκέλες) του Στιλ... Και πολλές άλλες την εφετινή σεζόν (και συνολικά μέσα στο 2016), με... κερασάκι αυτή στο πρώτο γκολ του αγώνα με τον Αγιαξ, οδηγούν τον 32χρονο γκολκίπερ εκτός ενδεκάδας στο κυριακάτικο (27/11) παιχνίδι “φωτιά” με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Το πως δέχθηκε ωστόσο (και) αυτό το γκολ από τον Σένε ο Αγγλος τερματοφύλακας ήταν αν μη τι άλλο, για να σηκώνει κανείς τα χέρια... ψηλά. Τι συνέβη στη συγκεκριμένη φάση του 39ου λεπτού, που άλλαξε τις ισορροπίες και την “ψυχολογία” του αγώνα; Πολλά πράγματα μαζί, μα πάνω απ' όλα λάθος απόφαση και... βιασύνη απ' τον Στιλ. Ο Βρετανός γκολκίπερ παίζει υπό καθεστώς έντονης πίεσης και είναι αλήθεια πως “θολώνει” πλέον. Πολύ περισσότερο στις εκτελέσεις φάουλ των αντιπάλων από καλές θέσεις, όπου το κοντέρ του έχει “γράψει” μια κάθε άλλο παρά... κολακευτική στατιστική.

Οπως έκανε και παλιότερα, έτσι και τώρα ο Στιλ βλέπει πριν από τα ματς φάσεις των αντιπάλων, στατικές φάσεις, εκτελέσεις πέναλτι κ.ο.κ., θέλοντας να έχει μια καλύτερη εικόνα του τι θα αντιμετωπίσει. Τόσο από μόνος του, όσο και σε συνεργασία με το τεχνικό τιμ των “πράσινων”, που πάντα κάνει εξονυχιστικό σκάουτινγκ της αντίπαλης ομάδας.

Πριν απ' τον αγώνα του “ArenA”, γνώριζε πως ο Σένε έχει πολύ καλά φαλτσαριστά “χτυπήματα”. Περίμενε λοιπόν ότι απ' τη στιγμή που πήρε πάνω του την εκτέλεση του φάουλ, θα επιχειρούσε να την περάσει με φάλτσα πάνω απ' το τείχος προς την ακάλυπτη γωνία. Και γι' αυτό (λανθασμένα όπως αποδείχθηκε) ένα ένα βιαστικό πρώτο βήμα για να φύγει στην απέναντι πλευρά. Ελα όμως, που ο Σένε το πήγε “μονοκόμματα” το σουτ του προς την “πράσινη” εστία.

Κι όταν αυτό το διαπίστωσε σε κλάσματα δευτερολέπτων ο Στιλ, προσπάθησε να στρίψει το κορμί του και να σώσει την κατάσταση, αλλά πλέον ήταν πολύ αργά και η μπάλα είχε καταλήξει στο βάθος της εστίας του...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Οταν έχεις γκίνια, δεν ρισκάρεις

News 24/7

24MEDIA NETWORK