Για υψηλούς στόχους μιλάει ο Κοτσόλης

Αρκετά ψηλά έβαλε τον πήχη για φέτος ο Στέφανος Κοτσόλης, σε δηλώσεις του στο Novasports. Ο έμπειρος τερματοφύλακας μίλησε για τους φετινούς στόχους του "τριφυλλιού", δείχνοντας αρκετά αισιόδοξος.

Για υψηλούς στόχους μιλάει ο Κοτσόλης

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κοτσόλη στο Novasports:

Για το αν βοηθά ψυχολογικά τον Παναθηναϊκό η νίκη επί της Μίντιλαντ, ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος:

"Υπήρχε μια μεγάλη απογοήτευση μετά τα παιχνίδια με τη Σταντάρ και η νίκη επί της Μίντιλαντ -και ειδικά έτσι όπως ήρθε με ανατροπή του σκορ- δίνει ώθηση στην ομάδα για να κάνει μια καλή πρεμιέρα στο πρωτάθλημα."

Για το αν είναι πλεονέκτημα για τον Παναθηναϊκό το γεγονός ότι το ματς με τον Λεβαδειακό θα γίνει στο Ολυμπιακό Στάδιο:

"Είναι σημαντικό που σε αυτή τη φάση αποφεύγουμε τη μετακίνηση, το ταξίδι, από τη στιγμή που έχουμε να ταξιδέψουμε και στη Δανία για τη ρεβάνς με τη Μίντιλαντ. Είναι αυτονόητο ότι το Ολυμπιακό Στάδιο είναι ένα γνώριμο γήπεδο για εμάς, στο οποίο έχουμε αγωνιστεί πολλές φορές και δεν είναι το ίδιο με το να αγωνίζεσαι στη Λιβαδειά."

Για το αν κρύβει «παγίδες» το ματς με τον Λεβαδειακό:

"Γενικότερα όλα τα παιχνίδια κρύβουν παγίδες και όλα τα παιχνίδια πρέπει να αντιμετωπίζονται με την δέουσα βαρύτητα και σημασία. Νομίζω ότι αν είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι, θα πάρουμε και από αυτό το παιχνίδι αυτό που θέλουμε, που είναι η νίκη."

Για το ότι οι παίκτες του Τριφυλλιού καλούνται να δώσουν δύο παιχνίδια μέσα σε λίγες ημέρες:

"Θεωρώ ότι ο Παναθηναϊκός όλα αυτά τα χρόνια- με εξαίρεση την περσινή σεζόν- έχει μάθει να αγωνίζεται δύο φορές την εβδομάδα και οι περισσότεροι παίκτες έχουν παραστάσεις από τέτοιες καταστάσεις, οπότε δεν νομίζω ότι θα είναι πρόβλημα για εμάς."

Για τους εφετινούς στόχους του Παναθηναϊκού:

"Νομίζω ότι αν συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο σκέψης και την ίδια φιλοσοφία, η ομάδα μπορεί και πάλι να ανεβάσει πολύ ψηλά τον πήχη από μόνη της. Σίγουρα πέρυσι καταφέραμε το μέγιστο δυνατό, γιατί θυμόμαστε όλοι πως ξεκινήσαμε...

Στην εφετινή χρονιά υπάρχει το πλεονέκτημα, ότι ήδη υπάρχουν πολύ γερές βάσεις, οι περισσότεροι παίκτες είναι ίδιοι με το περσινό ρόστερ, οπότε αυτό νομίζω ότι είναι πλεονέκτημα σε σχέση με την περσινή σεζόν και από μόνη της η ομάδα βάζει τον πήχη πολύ ψηλά."

Για το αν μπορεί ο Παναθηναϊκός να κατακτήσει το πρωτάθλημα:

"Πρέπει να έχουμε την ίδια φιλοσοφία που είχαμε πέρυσι, δηλαδή να μπαίνουμε στο γήπεδο και να προσπαθούμε να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο. Αν στο τέλος αυτό το ταμείο μας δίνει την πρώτη θέση, τότε θα είναι ευχής έργον. Από εκεί και πέρα πρέπει να συνεχίσουμε με την ίδια ταπεινότητα και την ίδια σεμνότητα που είχαμε και πέρυσι."

Για το ότι αρχίζει τη σεζόν ως ο βασικός τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού:

"Είμαι ένας άνθρωπος που αντιμετωπίζω με τον ίδιο τρόπο όλες τις καταστάσεις, είτε αγωνίζομαι, είτε όχι. Θεωρώ ότι έχω αποδείξει πως προτεραιότητα μου πάντα είναι το καλό της ομάδας. Αυτή τη στιγμή έχω τη δυνατότητα να αγωνίζομαι στα πρώτα παιχνίδια της σεζόν ως βασικός, ωστόσο δεν αλλάζει κάτι για μένα. Εξακολουθώ να δουλεύω με τον ίδιο ζήλο που είχα και πριν και προσπαθώ να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό για την ομάδα."

News 24/7

24MEDIA NETWORK