Γιαννακόπουλος στον Sport24 Radio: "Όλοι θ' αγκαλιάσουμε τον Ταϊλανδό, αν βάλει χρήματα..."

Με την on air παρουσία στον Sport24 Radio 103.3 ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος διευκρίνισε τις προθέσεις του για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Τι πρότεινε στον Γιάννη Αλαφούζου και πώς θα συμπεριφερθεί στον Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ!

Γιαννακόπουλος στον Sport24 Radio: "Όλοι θ' αγκαλιάσουμε τον Ταϊλανδό, αν βάλει χρήματα..."
EUROKINISSI

Με αφορμή την απόφασή του για άμεση ανασυγκρότηση του τμήματος βόλεϊ με οικονομική ενίσχυση ικανή να το φέρει στις πρώτες θέσεις, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μίλησε στον Sport24 Radio 103.3 για την κουβέντα που είχε με τον Γιάννη Αλαφούζο.

Αν και αρχικά απέφυγε να τοποθετηθεί, χαρακτηρίζοντάς τον " παντελώς αναξιόπιστο" απέναντί του το σημερινό ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, κατόπιν ανέπτυξε την πρόταση που του κατέθεσε στις πρόσφατες συναντήσεις τους δίχως ν' ανεβάσει τους τόνους.

" Του είπα ότι αν προχωρήσουμε το Athens Alive, θ' αναλαμβάναμε και τα χρέη. Του είπα να αναλάμβανα το μάνατζμεντ και αν πήγαινε το πρότζεκτ καλά, θα παίρναμε τα χρέη. Αν δεν προχωρούσε, θα του επέστρεφα το μάνατζμεντ. Ο ίδιος θα ήταν κερδισμένος και στα δυο ενδεχόμενα. Προτίμησε την περίπτωση του Ταϊλανδού. Σέβομαι την απόφασή του.

Η κυβέρνηση από την πρώτη στιγμή έχει πράξει σωστά, κοιτάζοντας κάθε εναλλακτική. Άρα καλώς έκανε και εξέτασε κάθε περίπτωση. Δεν έχω κανένα παράπονο από την κυβέρνηση, θα ήμουν άδικος αν έλεγα κάτι τέτοιο.

Δεν μπορώ να πω με βεβαιότητα αν ο Γιώργος Τσίπρας προχωράει το θέμα με τον Ταϊλανδό. Για μένα ο Βοτανικός δεν έχει όλο το σύλλογο μέσα, καθώς λείπει το μπάσκετ. Για μένα το Athens Alive μπορεί να στεγάσει όλο τον Παναθηναϊκό.

Ο χρόνος θα δείξει, αν είχε δίκιο ο κ. Αλαφούζος. Κάναμε διαπραγματεύσεις πριν μερικούς μήνες και κάθε φορά τα χρέη ανέβαιναν 5 εκατομμύρια. Του εξήγησα μέχρι που μπορούσα να φτάσω οικονομικά για να πάρω τη διαχείριση φέτος και να τον βοηθήσω. Μακάρι να έχει πάρει την κατάλληλη απόφαση.

Καμία κουβέντα δεν έχει γίνει με την πλευρά του Ταϊλανδού. Χαρά μας θα ήταν να μπορούσε να γίνει κάτι. Εμείς θέλουμε τον Παναθηναϊκό αυτόφωτο. Πρέπει να υπάρχουν σχήματα, ώστε ένας σύλλογος να μπορέσει να σταθεί στα πόδια του και να μην στηρίζεται σε έναν επενδυτή τρελό που βάζει τα λεφτά του.

Στην κατάσταση που έχει περιέλθει ο Παναθηναϊκό, θεωρώ ότι απ' όπου προέρχονται τα χρήματα, είναι καλό. Όλοι θα αγκαλιάσουμε τον Ταϊλανδό, αν βάλει χρήματα για να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό", ανέφερε χαρακτηριστικά.

News 24/7

24MEDIA NETWORK