Γιατί είναι δύσκολο να παίξει με την Ξάνθη ο Ιμπάρμπο

O Βίκτορ Ιμπάρμπο είχε ραντεβού με την ατυχία την Τετάρτη στο Κορωπί, γεγονός που από ότι φαίνεται θα του στερήσει τη συμμετοχή στον αγώνα της Κυριακής κόντρα στην Ξάνθη. Διαβάστε γιατί.

Γιατί είναι δύσκολο να παίξει με την Ξάνθη ο Ιμπάρμπο

Yπό τις συνθήκες που διαμορφώθηκαν την Τετάρτη, ο Βίκτορ Ιμπάρμπο κατά πάσα πιθανότητα δεν θα αγωνιστεί στο παιχνίδι της Κυριακής του Παναθηναϊκού κόντρα στη Ξάνθη.

Ο Κολομβιανός επιθετικός αποχώρησε από την προπόνηση με ενοχλήσεις στον αχίλλειο τένοντα, κοντά στο σημείο των ενοχλήσεων που τον έθεσαν εκτός από το παιχνίδι με τον Αγιαξ.

Ο Ιμπάρμπο είναι άτυχος. Παραπάτησε στο Κορωπί σε μία από τις προσπάθειές του και κάπου εκεί άρχισαν οι πόνοι οι οποίοι τελικά τον ανάγκασαν να εγκαταλείψει την προπόνηση για να αποφύγει τα χειρότερα.

Λογικά, ο Αντρέα Στραματσόνι δεν θα ρισκάρει τη συμμετοχή του στο ματς με την Ξάνθη. Το παιχνίδι με τη Σταντάρ που ακολουθεί θεωρείται πολύ πιο κομβικό.

Αφιερώματα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Βίντεο-ντοκουμέντο: Τα άγνωστα πολυβολεία του Μεταξά που πήραν οι Γερμανοί στην Κατοχή

Το άγνωστο πολυβολείο που δημιουργήθηκε από την κυβέρνηση Μεταξά και χρησιμοποιήθηκε από τους Γερμανούς κατά τη μαύρη περίοδο της Κατοχής. Ένα ακόμη μνημείο αφημένο στο έλεος του χρόνου (Drone Video)

Μηχανή του Χρόνου ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

1940, η πρώτη μέρα. Έτσι πήγαν οι Έλληνες στον πόλεμο

"Ετοιμάστε τις χειροβομβίδες κι αν δείτε τους θάμνους απέναντι να κουνιούνται, ρίξτε χωρίς δεύτερη σκέψη". Ιστορικό ντοκουμέντο με αυθεντικές μαρτυρίες των στρατιωτών από την πρώτη ημέρα του πολέμου (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ