Γιατί χτυπάει "κόκκινο" η ανησυχία με Κουρμπέλη!

Τι έδειξε η μαγνητική του αρχηγού του Παναθηναϊκού στο γόνατο και γιατί αγωνιά το τεχνικό τιμ και δη ο Μαρίνος Ουζουνίδης εν όψει του κυριακάτικου ντέρμπι με την ΑΕΚ. Μαγνητική και ο Γιόχανσον, "μπαίνουν" κανονικά στις προπονήσεις από την Τρίτη Βιγιαφάνιες, Μολέδο.

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÁÈËÅÔÉÊ ÌÐÉËÌÐÁÏ - ÐÁÏ / EUROPA LEAGUE / ATHLETIC BILBAO - PANATHINAIKOS (Eurokinissi Sports)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÁÈËÅÔÉÊ ÌÐÉËÌÐÁÏ - ÐÁÏ / EUROPA LEAGUE / ATHLETIC BILBAO - PANATHINAIKOS (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI

Στον… αέρα βρίσκεται η παρουσία του Δημήτρη Κουρμπέλη στο κυριακάτικο (19/11) ντέρμπι με την ΑΕΚ στο «Απόστολος Νικολαΐδης». Ο διεθνής μεσοαμυντικός είχε ολοκληρώσει με ενοχλήσεις στο γόνατο το τελευταίο παιχνίδια πρωταθλήματος του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα στην Τρίπολη, ωστόσο ακριβώς επειδή οι πόνοι είχαν υποχωρήσει συμμετείχε κανονικά στην αποστολή της εθνικής ομάδας για τα δύο ματς των πλέι-οφ του Μουντιάλ κόντρα στην Κροατία.

Δύο μέρες πριν από τη ρεβάνς με τους Κροάτες, ο Αρκάς μεσοαμυντικός ένιωσε ξανά έντονους πόνους στην επιγονατίδα του δεξιού του ποδιού οι οποίοι δεν τον εγκατέλειψαν ούτε μετά την επιστροφή του στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού το πρωί της Δευτέρας (13/11).

Ο Κουρμπέλης υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία το απόγευμα της ίδιας μέρας, τα αποτελέσματα της οποίας (αργά το βράδυ της Δευτέρας) έδειξαν πως έχει φλεγμονή στην επιγονατίδα. Ηδη ξεκίνησε θεραπείες, με την εκτίμηση της ιατρικής ομάδας να κάνει λόγο για απουσία του απ’ τις προπονήσεις για 2-3 ημέρες.

Με απλά λόγια, η παρουσία του στο ντέρμπι είναι… οριακή και ουσιαστικά θα ξεκαθαρίσει στην προπόνηση της Παρασκευής (17/11), αν και το τεχνικό τιμ είναι ιδιαίτερα… ανήσυχο. Διότι ενδεχόμενη απουσία του αρχηγού του Παναθηναϊκού, θα είναι τεράστιο πλήγμα για το «τριφύλλι» στο αθηναϊκό ντέρμπι με τους «κιτρινόμαυρους».

Από εκεί και πέρα, σε μαγνητική υποβλήθηκε χθες το απόγευμα και ο Ματίας Γιόχανσον, η οποία έδειξε περιοστίτιδα στην αριστερή κνήμη. Τα δεδομένα στη δική του περίπτωση είναι πολύ πιο καθησυχαστικά και το πιο πιθανό είναι πως θα προλάβει να «μπει» στην αποστολή. Θεραπεία ακολούθησε τη Δευτέρα και ο Βιγιαφάνιες, με τον Μολέδο και τον Κουρμπέλη, εντούτοις απ’ την Τρίτη (ειδικά οι δύο πρώτοι) αναμένεται να είναι 100% ετοιμοπόλεμοι, για το ντέρμπι…

News 24/7

24MEDIA NETWORK