Γιόχανσον: "Παίζουμε με το στυλ που μου αρέσει!"

Τι ενθουσίασε τον Ματίας Γιόχανσον από τον Παναθηναϊκό, πως περιέγραψε ποδοσφαιρικά τον εαυτό του και τι είπε στους συμπατριώτες του για το "τριφύλλι" και τον κόσμο του.

Γιόχανσον: "Παίζουμε με το στυλ που μου αρέσει!"
johanson INTIME SPORTS

Μετά τις υπογραφές στο νέο, 3ετές συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό, ήρθε η ώρα για τις πρώτες δηλώσεις του Ματίας Γιόχανσον στην επίσημη ιστοσελίδα του «τριφυλλιού», με τον Σουηδό να εμφανίζεται κατενθουσιασμένος με τους «πράσινους». Γιατί; Γιατί όπως τόνισε, παίζουν ακριβώς με το στυλ που αρέσει και στον ίδιο!

«Ε ίμαι πολύ χαρούμενος. Είμαι περήφανος και ενθουσιασμένος που θα παίξω στον Παναθηναϊκό. Νομίζω πως είναι το μεγαλύτερο κλαμπ της Ελλάδας. Ήρθα εδώ και θέλω να κερδίσω τίτλους, να παλέψω για τις κορυφαίες θέσεις και να επιστρέψω στην Εθνική ομάδα της Σουηδίας. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα να κερδίσει παιχνίδια», τόνισε αρχικά ο 25χρονος μπακ και πρόσθεσε για το δικό του στυλ παιχνιδιού:

« Μ’ αρέσει να επιτίθεμαι, είμαι γρήγορος και μου αρέσει να παίζω δυναμικά, επιθετικά. Είμαι ένας… επιθετικός αμυντικός, αν μπορεί να ειπωθεί κάτι τέτοιο».

Ακολούθως επιβεβαίωσε πως μίλησε πριν κλείσει στον Παναθηναϊκό και με τον Νίκλας Χουλτ, λέγοντας πως « …είχαμε μια συζήτηση για τον Παναθηναϊκό πριν έρθω. Είχε μόνο θετικά να μου πει, συνεπώς είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Δεν μπορώ να περιμένω να αρχίσω»!

Ο Γιόχανσον μίλησε με θέρμη και για τις πρώτες αγωνιστικές εντυπώσεις του απ’ το «τριφύλλι», αφού όπως τόνισε είδε και τη ρεβάνς με την Γκαμπάλα: « Είδα το παιχνίδι, νομίζω πως παίξαμε πολύ ωραίο κι επιθετικό ποδόσφαιρο, αυτό είναι το στυλ που μου αρέσει».

Λίγο νωρίτερα, ο διεθνής Σουηδός μπακ μίλησε και στους συμπατριώτες του και συγκεκριμένα στην Aftonbladet για τη νέα «περιπέτεια» της καριέρας του. « Ο Παναθηναϊκός ήταν η καλύτερη επιλογή για εμένα. Παίζουν επιθετικό ποδόσφαιρο, παλεύουν για τίτλους και παίζουν στην Ευρώπη. Θα είναι καλό για την εξέλιξή μου, τώρα που θα παίζω σε μεγάλη ομάδα. Έχουν… τρομερά φανταστικούς οπαδούς, τρελαίνονται για την ομάδα τους. Ο Παναθηναϊκός είναι η μεγαλύτερη ομάδα εδώ και οι οπαδοί του είναι απίστευτοι…».

News 24/7

24MEDIA NETWORK