Ο σοκαριστικός τραυματισμός του Μαρινάκη (VIDEO)

Στην... Κούλουρη πήγαν οι καρδιές όλων των θεατών (και τηλεθεατών) της αναμέτρησης του Άρη με τον Παναθηναϊκό όταν στο 57ο λεπτό ο Νίκος Μαρινάκης συγκρούστηκε με τον Μιχάλη Κύργια και έχασε τις αισθήσεις του.

Ο σοκαριστικός τραυματισμός του Μαρινάκη (VIDEO)

Οι δύο ποδοσφαιριστές συγκρούστηκαν σε εναέρια μονομαχία, με αποτέλεσμα να γυρίσει η γλώσσα του αμυντικού των "πρασίνων" και να χρειαστεί η καταλυτική παρέμβαση του ιατρικού επιτελείου, προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Μετά από λίγα λεπτά μεγάλης αγωνίας ο Νίκος Μαρινάκης σηκώθηκε και μεταφέρθηκε στο ασθενοφόρο που τον διακόμισε σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης για τις απαραίτητες εξετάσεις.

Οι φίλοι του Άρη χειροκρότησαν θερμά τον νεαρό άσο για να τον ενθαρρύνουν και, βέβαια, εκείνος που δικαιούται όλα τα μπράβο είναι οι άνθρωποι των ιατρικών επιτελείων που συνέφεραν τον άτυχο ποδοσφαιριστή.

Σε δηλώσεις του μετά το πέρας του αγώνα ο γιατρός του Παναθηναϊκού Παναγιώτης Κουλουμέντας ενημέρωσε ότι " ο Νίκος είναι καλά νευρολογικά, έχει ανακτήσει τις αισθήσεις του. Θα γίνουν βέβαια οι απαραίτητες εξετάσεις".

Διαβάστε ακόμη:

Παρέμεινε στην Θεσσαλονίκη ο Μαρινάκη, καθαρές οι εξετάσεις του

News 24/7

24MEDIA NETWORK