Γυρίζει "λαβωμένος" ο Λουντ, απίθανο να παίξει με την ΑΕΚ

"Πονοκέφαλος" για τον Ουζουνίδη ενόψει του ντέρμπι της Κυριακής, αλλά και για τα επόμενα "φωτιά" που ακολουθούν, καθώς ο διεθνής Φινλανδός μέσος επιστρέφει την Τετάρτη στην Αθήνα με μυϊκό τραυματισμό

Γυρίζει "λαβωμένος" ο Λουντ, απίθανο να παίξει με την ΑΕΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Εκεί που έκανε το… σταυρό του που δεν είχε αγωνιστικά προβλήματα εν όψει του κυριακάτικου ντέρμπι με την ΑΕΚ (2/4), από τη στιγμή που στην προπόνηση της Τετάρτης (29/3) αναμένεται να «μπει» και ο «Πόλο» Εμποκού, ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα χάσει εκτός απροόπτου τον Ρόμπιν Λουντ.

Ο διεθνής Φινλανδός μέσος του Παναθηναϊκού, επιστρέφει το πρωί της Τετάρτης στην Αθήνα, «κουβαλώντας» μια μυϊκή διάταση (λίγο κάτω απ’ τον προσαγωγό ανέφεραν οι πληροφορίες των Φινλανδών) απ’ το ματς της περασμένης Παρασκευής με την Τουρκία. Αυτός άλλωστε ήταν και ο λόγος που δεν αγωνίστηκε καθόλου στο εκτός έδρας φιλικό της Φινλανδίας με την Αυστρία (1-1), μένοντας εκτός αποστολής.

Ο 24χρονος μέσος θα εξεταστεί την Τετάρτη απ’ το ιατρικό τιμ του Παναθηναϊκού, ωστόσο η παρουσία του στο ντέρμπι με τους «κιτρινόμαυρους» είναι εξαιρετικά αμφίβολη και μένει να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος και το διάστημα που θα μείνει εκτός.

Σε μια περίοδο, που τα ματς είναι συνεχόμενα για το «τριφύλλι» και είναι όλα… φωτιά. Διότι μετά την ΑΕΚ ακολουθούν τα ντέρμπι με τον Πανιώνιο (6/4) στη Λεωφόρο, με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (9/4) και βεβαίως ο πρώτος ημιτελικός με τον ΠΑΟΚ, που θα πραγματοποιηθεί τη Μεγάλη Τετάρτη 12 Απριλίου στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Σε ότι αφορά τώρα τον Εμποκού, όπως αναφέραμε ενημέρωσε κατά τη διάρκεια της Τρίτης (28/3) τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού πως έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που είχε απ’ το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (σφίξιμο στο δικέφαλο) και το απόγευμα της Τετάρτης θα δώσει κανονικά το «παρών» στην προπόνηση της ομάδας στο «Γ. Καλαφάτης».

Κατά την παρουσία του στην εθνική ομάδα του Κονγκό ο 25χρονος μεσοεπιθετικός ακολούθησε καθημερινά πρόγραμμα με ειδικές θεραπείες και πλέον δεν αισθάνεται ενοχλήσεις. Πριν από την προπόνηση πάντως, ο «Πόλο» θα επανεξεταστεί απ’ το ιατρικό τιμ του Παναθηναϊκού κι εφόσον δοθεί και απ’ τους γιατρούς της ομάδας το «ΟΚ», θα υπολογίζεται κανονικά απ’ τον Ουζουνίδη για το παιχνίδι της Κυριακής.

News 24/7

24MEDIA NETWORK