Η... αντίδραση του ΠΑΟ στις αντιδράσεις των ποδοσφαιριστών

Η νέα "διαρροή" της ΠΑΕ γύρω απ' τις αντιδράσεις των ποδοσφαιριστών για τις καθυστερήσεις στις πληρωμές, οι επαφές με τον Κωνσταντίνου και η "υπόσχεση" για τις δεσμεύσεις προς Έλληνες και ξένους.

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Παρά το γεγονός ότι οι αντιδράσεις των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού για τις νέες υποσχέσεις πληρωμών που δεν υλοποιήθηκαν στο 100% ήταν πολύ μεγάλες, η διοίκηση του "τριφυλλιού" έκανε νέα "διαρροή", αργά το βράδυ της Μ. Τετάρτης, τονίζοντας πως με νεότερη επικοινωνία που υπήρξε, το θέμα (για τη διοίκηση) θεωρείται… λήξαν. Αναλυτικά απ’ την "πράσινη" ΠΑΕ τόνιζαν πως:

" Σε συνέχεια της αρχικής ενημέρωσης σχετικά με την πληρωμή των οφειλών προς τους ποδοσφαιριστές, διευκρινίζονται τα παρακάτω:

Η διοίκηση, τηρώντας την υπόσχεσή της για την καταβολή των οφειλομένων, κατέθεσε σήμερα στους λογαριασμούς των ξένων ποδοσφαιριστών το ποσό που αντιστοιχεί στην εξόφληση της δόσης του Οκτωβρίου, όπως είχε δεσμευθεί ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Βασίλης Κωνσταντίνου στην συνάντηση που είχε με τους παίκτες την περασμένη Παρασκευή στο προπονητικό κέντρο.

Όσον αφορά στη δυσαρέσκεια που εκδηλώθηκε από την πλευρά των ποδοσφαιριστών, το θέμα θεωρείται λήξαν μετά τις αμοιβαίες εξηγήσεις που δόθηκαν κατά τη συνομιλία του προέδρου της ΠΑΕ Βασίλη Κωνσταντίνου με τους αρχηγούς της ομάδας.

Η διοίκηση επιθυμεί να γίνει αντιληπτό απ’ όλους ότι θα τηρήσει στο ακέραιο τις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει απέναντι στους ποδοσφαιριστές, Έλληνες και ξένους".

News 24/7

24MEDIA NETWORK