Η απάντηση της PUMA για "διαζύγιο" με Παναθηναϊκό!

Το "διαζύγιο" του Παναθηναϊκού με την PUMA, ένα χρόνο νωρίτερα απ’ την συμφωνία που υπέγραψαν την άνοιξη του 2015, το οποίο θα οριστικοποιηθεί στο τέλος της εφετινής σεζόν, επιβεβαιώνεται και απ’ την εταιρία, η οποία δίνει τη δική της εκδοχή για τους λόγους.

Η απάντηση της PUMA για "διαζύγιο" με Παναθηναϊκό!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Όπως σας αποκάλυψε το Contra.gr από το πρωί της Πέμπτης (8/9), ο Παναθηναϊκός θα "ντυθεί" από άλλη αθλητική εταιρία απ’ το ξεκίνημα της επόμενης αγωνιστικής περιόδου (2017-18), καθώς οδεύει προς λύση της συνεργασίας με την PUMA, παρά το γεγονός ότι το συμβόλαιο που υπεγράφη πριν από 16 μήνες ήταν για 3 χρόνια, ήτοι έως το καλοκαίρι του 2018.

Από την πλευρά της αθλητικής εταιρίας, η εν λόγω πληροφορία δεν… διαψεύδεται. Τουναντίον μάλιστα, κύκλοι της PUMA επιβεβαιώνουν πως δεν θα συνεχιστεί μετά την ολοκλήρωση της εφετινής σεζόν η κοινή της πορεία με τον Παναθηναϊκό, αναφέροντας τη δική τους εκδοχή για το λόγο.

Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα λέγονται πάντα απ’ την πλευρά της αθλητικής εταιρίας, η διεύθυνση της PUMA δεν ήταν καθόλου ικανοποιημένη απ’ την κίνηση στην πώληση των προϊόντων του Παναθηναϊκού.

Κοινώς περίμεναν περισσότερα έσοδα κι αυτό ίσως και να σχετίζεται και με την περσινή κάκιστη πορεία των "πράσινων" σε Ελλάδα και τον αποκλεισμό απ’ την Καμπάλα στην Ευρώπη. Συμπληρώνεται μάλιστα, πως η PUMA πρότεινε στον Παναθηναϊκό να μειωθεί κατά 50% το ποσό που είχε συμφωνηθεί για τη σεζόν 2017-18. Κάτι που οι διοικούντες την "πράσινη" ΠΑΕ δεν δέχθηκαν κι έτσι άρχισαν να δρομολογούν το "διαζύγιο".

Σύμφωνα μάλιστα με όσα λέγονται, στο "τριφύλλι" εκτός απ’ τη ΝΙΚΕ, με την οποία έχει γίνει ήδη πολύ προχωρημένη επαφή, στις υποψήφιες εταιρίες για να αναλάβουν απ’ τη νέα σεζόν τη χορήγηση αθλητικού υλικού στον Παναθηναϊκό, είναι και η MACRON που "ντύσει" από πέρσι (και) τον ΠΑΟΚ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Φεύγει από την PUMA και πάει NIKE ο Παναθηναϊκός

News 24/7

24MEDIA NETWORK