Η αποστολή Παναθηναϊκού για Ρεάλ Σοσιεδάδ

Ο Παναθηναϊκός θα ταξιδέψει τελικά στην Ισπανία για φιλική αναμέτρηση με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ. Η αποστολή του Γιάννη Αναστασίου.

Η αποστολή Παναθηναϊκού για Ρεάλ Σοσιεδάδ
Στιλ-Παναθηναϊκός INTIME SPORTS

Το... πολύπαθο φιλικό παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ θα πραγματοποιηθεί τελικά και μάλιστα μετά από την προπόνηση της Δευτέρας, ο Γιάννης Αναστασίου ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει στην Ισπανία.

Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για τις 21:00 ώρα Ελλάδας στο "Ανοέτα" της Παμπλόνα και ουσιαστικά θα παίξει ρόλο προετοιμασίας για τις διπλές αναμετρήσεις με Καμπάλα για τα πλέι οφ του Europa League.

Δύο ημέρες νωρίτερα, πάντως, σύμφωνα με ΜΜΕ της Ισπανίας, οι "πράσινοι" είχαν αρνηθεί να συμμετάσχουν στο φιλικό παιχνίδι, λόγω του δύσκολου ταξιδιού που δεν θα βοηθούσαν στην προετοιμασία της ομάδας.

Ο τεχνικός του "τριφυλλιού" θα έχει στη διάθεσή του τους Λουκ Στιλ και Ράσμους Τελάντερ, οι οποίοι απουσίασαν λόγω τραυματισμού από τις δύο αναμετρήσεις κόντρα στη Μπριζ για τον 3ο προκριματικό του Champions League.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού: Στιλ, Γιαννακόπουλος, Χουχούμης, Βέμερ, Ταυλαρίδης, Νάνο, Κουτρουμπής, Ζέκα, Δώνης, Μαρινάκης, Σάντσεθ, Πράνιτς, Αγγελόπουλος, Μπεργκ, Ατζαγκούν, Πέτριτς, Καρέλης, Κλωναρίδης, Νίνης, Λουντ, Καλτσάς, Τελάντερ

News 24/7

24MEDIA NETWORK