Η αποστολή του Παναθηναϊκού για ΠΑΟΚ: Δεν πήρε Λέτο ο Στραματσόνι, μέσα Εβανζελίστα, Μαμούτε

Από 20 ποδοσφαιριστές αποτελεί η αποστολή του Παναθηναϊκού για το ματς με τον ΠΑΟΚ, μεταξύ των οποίων οι Βραζιλιάνοι Εβανζελίστα και Μαμούτε.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού για ΠΑΟΚ: Δεν πήρε Λέτο ο Στραματσόνι, μέσα Εβανζελίστα, Μαμούτε
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Χωρίς έξτρα προβλήματα ολοκληρώθηκε το Σάββατο η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το ματς της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο.

Ο Αντρέα Στραματσόνι επέλεξε να έχει μαζί του 20 ποδοσφαιριστές και απ' αυτούς να επιλέξει τους 18. Σίγουρα θ' αποκλειστεί ένας εκ των τριών γκολκίπερ.

Εκτός αποστολής έμειναν ο τιμωρημένος Ζέκα, οι τραυματίες Γιαννακόπουλος, Σάντσεθ, Μπουμάλ, ο Πέτρις και ο ανέτοιμος Λέτο. Αντίθετα στη διάθεση του Ιταλού βρίσκονται οι Κοτσόλης, Στιλ, Βλαχοδήμος Ο., Νάνο, Κουτρουμπής, Λαγός, Μπεργκ, Κλωναρίδης, Πράνιτς, Λουντ, Καλτσάς, Τελάντερ, Εσιέν, Βλαχοδήμος Π., Μέστο, Μαμούτε, Εβαντζελίστα, Αμπέντ, Μολέδο και Βιγιαφάνιες.

Εφόσον επιβεβαιωθούν όσα δοκίμασε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού την Παρασκευή, το 4-2-3-1 είναι το επικρατέστερο σύστημα αποτελούμενο από τους Στιλ, Μέστο, Τελάντερ, Κουτρουμπή, Πράνιτς, Αμπέντ, Λουντ, Κλωναρίδη, Καλτσά (ή Βλαχοδήμο), Βιγιαφάνιες και Μπεργκ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Σχόλιο Δημήτρη Κριτή: Παιχνίδι με τη φωτιά α λα ιταλικά

Παναθηναϊκός προς Κοντονή: "Θα εξετάσουμε το ενδεχόμενο αγωγής"

News 24/7

24MEDIA NETWORK