Η ατάκα του Λυμπερόπουλου για τον Σαραβάκο

Ποια λέξη επέλεξε ο Νίκος Λυμπερόπουλος για να περιγράψει τον Δημήτρη Σαραβάκο και τι είπε για τις μεταγραφές του Παναθηναϊκού.

Η ατάκα του Λυμπερόπουλου για τον Σαραβάκο

Τον έζησε στην τελευταία χρονιά του ως ποδοσφαιριστή (1997-98), τώρα τον ξαναβρίσκει στον Παναθηναϊκό ως συνεργάτη. Ο Νίκος Λυμπερόπουλος έψαχνε -κατά την πρώτη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε για την ανάληψη των καθηκόντων του τεχνικού διευθυντή- την αφορμή να μιλήσει για τον Δημήτρη Σαραβάκο. Και τη βρήκε όταν ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο να γίνουν νέες αλλαγές στο στελεχιακό δυναμικό.

Ποια ήταν η απάντησή του; " Δεν νομίζω να γίνει κάποια άλλη αλλαγή σήμερα που μιλάμε. Βλέποντας εδώ έναν θρύλο του ελληνικού ποδοσφαίρου, τον Δημήτρη Σαραβάκο, είναι τιμή μου που είμαι εδώ".

Ο "Λύμπε" εξήγησε επίσης το μεταγραφικό πλάνο του "τριφυλλιού" και τη διάκριση αρμοδιοτήτων σημειώνοντας πως " δεν είμαστε μυστικές υπηρεσίες. Δεν υπάρχει περίπτωση να τοποθετηθώ δημόσια για ποδοσφαιριστή που είναι στην ομάδα μας για το αν φύγει η όχι. Να εναρμονιστούμε και να δουλεύουμε ο καθένας στο κομμάτι του. Ποιος είναι ο ρόλος του τεχνικού διευθυντή και του προπονητή, το έχουμε ξεκαθαρίσει αυτό με τον Μαρίνο. Εμείς θα προσπαθήσουμε να φέρουμε τις καλύτερες δυνατές επιλογές αλλά την τελική απόφαση θα την έχει ο Μαρίνος. Αυτός είναι ο προπονητής".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Όλο πάνω του το πήρε ο Ουζουνίδης για Κουρμπέλη

News 24/7

24MEDIA NETWORK