Η δίνει 830.000 ευρώ μέχρι την Τρίτη ή κάνουν αποχή!

Πως μοιράζεται το ποσό που πρέπει να πληρώσει η διοίκηση του ΠΑΟ προς τους παίκτες και το υπαλληλικό προσωπικό, μετά το deadline που της έδωσαν την Πέμπτη (19/4) οι "πράσινοι" για την εξόφληση του Δεκέμβρη. Οι επικίνδυνες σκέψεις από ορισμένα πρόσωπα πέριξ του περιβάλλοντος του Αλαφούζου.

EUROPA LEAGUE / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
panathinaikos omadiki proponisi EUROKINISSI

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού έχουν στείλει το (νέο) μήνυμά τους προς τη διοίκηση για τα οφειλόμενα, απ’ την προπόνηση της Πέμπτης και τη συζήτηση που είχαν (σε αρκετά υψηλούς τόνους) με τον (υπηρεσιακό) πρόεδρο Βασίλη Κωνσταντίνου.

Το τελεσίγραφο των ποδοσφαιριστών προς τους διοικούντες κι εν προκειμένω προς τον μεγαλομέτοχο Γιάννη Αλαφούζο, ήταν ξεκάθαρο: "Θέλουμε να εξοφληθούμε το υπόλοιπο 70% της δόσης Δεκεμβρίου (σ.σ. σε λίγες ημέρες λήγει και η δόση Απριλίου) ως την Τρίτη (24/4) και παράλληλα να καταβάλετε και δύο μισθούς προς τους εργαζόμενους σε ΠΑΕ και Κορωπί, ειδάλλως θα πάμε σε απεργία διαρκείας" τόνισαν οι ποδοσφαιριστές (και δη οι αρχηγοί της ομάδας) προς τον Κωνσταντίνου, δείχνοντας για ακόμη μία φορά ένα κοινό μέτωπο αλληλεγγύης, στο οποίο συμπεριέλαβαν (και) το υπαλληλικό προσωπικό που εργάζεται για το σύλλογο και τραβάει το δικό του… Γολγοθά, έχοντας μπει στον 6ο μήνα "απληρωσιάς".

Η απάντηση του Κωνσταντίνου, ήταν πως στην προπόνηση της Δευτέρας (23/4) θα μεταφέρει προς το ποδοσφαιρικό τμήμα, έγγραφη "δέσμευση" (προφανώς απ’ τον… Αλαφούζο) πως ως το τέλος του μήνα θα πληρωθεί στους παίκτες το υπόλοιπο 70% και οι μισθοί των υπαλλήλων. Πόσα είναι αυτά τα χρήματα; Για τη δόση των ποδοσφαιριστών απαιτείται ένα ποσό που φτάνει τις 630.000€ (χωρίς την εφορία που θα πρέπει να αποδοθεί στις αρχές του επόμενου μήνα), ενώ η δίμηνη μισθοδοσία του προσωπικού φτάνει τις 200.000€. Με απλά λόγια ως την τελευταία μέρα του Απρίλη θα πρέπει να δοθούν απ’ την ιδιοκτησία συνολικά 830.000€, σε μία περίοδο που ακόμη και οι πιο απλές δόσεις βγαίνουν με το… σταγονόμετρο. Και μόνο αυτό κάνει πολλούς να είναι δύσπιστοι πως θα τηρηθεί η εν λόγω δέσμευση.

Την ίδια ώρα δε, ορισμένοι "φωστήρες" απ’ το περιβάλλον του μεγαλομετόχου, δεν είδαν με… καλό μάτι την "αντίδραση" των παικτών και την αλληλεγγύη που έδειξαν για ακόμη μία φορά. Υποστήριζαν μάλιστα πως "…δεν μπορούν να μας εκβιάζουν έτσι οι ποδοσφαιριστές" και έριχναν… φιτιλιές στα υψηλά κλιμάκια, να μην "ενδώσουν" κι εφόσον υπάρξει θέμα νέας αποχή να… κατεβάσουν την Κ20 στο επόμενο ματς του πρωταθλήματος. Να δούμε αν θα το… ζήσουμε κι αυτό στον εφετινό Παναθηναϊκό!

News 24/7

24MEDIA NETWORK