Η ειλικρίνεια του Παναθηναϊκού στη συνάντηση με την Μπόκα και η... 20η Νοεμβρίου

Xωρίς πολλές επιλογές έτσι και αλλιώς, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού είπαν την πλήρη αλήθεια στην Μπόκα για το τι τρέχει στο σύλλογο και ζήτησαν κατανόηση για την οφειλή για τη μεταγραφή του Τσάβες. Σε καλό... mood οι Αργεντινοί δεν ζήτησαν πολλά πράγματα αλλά...

SUPERLEAGUE / ÐËÁÔÁÍÉÁÓ - ÐÁÏ (ÓÔÅÖÁÍÏÓ ÑÁÐÁÍÇÓ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÐËÁÔÁÍÉÁÓ - ÐÁÏ (ÓÔÅÖÁÍÏÓ ÑÁÐÁÍÇÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναθηναϊκός δεν είχε πολλά επιχειρήματα στη συνάντηση που έκαναν τα στελέχη του με άνθρωπο της Μπόκα Τζούνιορς την Παρασκευή, ωστόσο, προς το παρόν, απέφυγαν τα χειρότερα.

Ο Αγησίλαος Τουμαζάτος και ο Ντίνος Διαμαντόπουλος που εκπροσώπησαν τους πράσινους στο μίτινγκ με τον Ντιέγο Λάιστ (μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Μπόκα) εξήγησαν ακριβώς πως έχει η κατάσταση και ζήτησαν κατανόηση.

Το επίδικο, προσώρας, είναι μία δόση 300.000 ευρώ για τη μεταγραφή του Αντρές Τσάβες που ο Παναθηναϊκός φυσικά δεν έχει καταβάλλει. Οι δύο άνθρωποι των "πράσινων" ανέλυσαν στο συνομιλητή τους ότι έχει αποχωρήσει ο μεγαλομέτοχος και ότι η ρευστότητα είναι εξαιρετικά περιορισμένη.

Ο Λάιστ έδειξε να κατανοεί την κατάσταση, ζήτησε όμως από τον Παναθηναϊκό να βρίσκεται σε συνεχή ανοιχτή επικοινωνία με την ομάδα του και αποπληρώνει μέρος της οφειλής, όσο είναι δυνατόν, όποτε μπορεί και με μικρά ποσά.

Ο Παναθηναϊκός από την πλευρά του ανταπάντησε- και αυτό έχει τη δική του σημασία- ότι θα μπορέσει να δώσει κάποια χρήματα μετά τις 20 Νοεμβρίου, μετά δηλαδή το ντέρμπι με την ΑΕΚ στο "Απόστολος Νικολαϊδης".

News 24/7

24MEDIA NETWORK