Η επόμενη μέρα στον Παναθηναϊκό... δεν έχει επόμενη μέρα

Η κατάσταση στον Παναθηναϊκό μετά το τέλος της συνεργασίας με τον Γιάννη Αναστασίου θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ρευστή, πόσο μάλλον η παρουσία (κανονικού) προπονητή στον αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Η επόμενη μέρα στον Παναθηναϊκό... δεν έχει επόμενη μέρα

Ο Γιάννης Αναστασίου πέρασε το κατώφλι της πόρτας της εξόδου από τον Παναθηναϊκό και πλέον το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στην επόμενη μέρα. Τη δεδομένη χρονική στιγμή, βέβαια, δεν υπάρχει επόμενη μέρα, αφού υπάρχουν ουκ ολίγες εκκρεμότητες.

Τι γίνεται με τους βοηθούς

Αυτή τη στιγμή το σενάριο που θέλει τον Ρούτερ ως προσωρινό αντικαταστάτη, τουλάχιστον για το ματς στο Περιστέρι, δεν είναι σίγουρο, αφού τόσο αυτός όσο και ο Φος ήταν συνεργάτες του Αναστασίου και δεν γνωρίζει ουδείς το μέλλον τους στο τριφύλλι. Δεν αποκλείεται, δηλαδή, να υπάρχει "διαζύγιο" και με αυτούς, οπότε σε αυτή την περίπτωση πάμε στο ενδεχόμενο... Βονόρτα στον πάγκο για τον αγώνα με τον Ατρόμητο. Αν δεν υπάρξει "διαζύγιο" τότε επιστρέφουμε στο ενδεχόμενο του Ρούτερ.

Από κει και πέρα, η αντικατάσταση του Γιάννη Αναστασίου μόνο εύκολη υπόθεση δεν είναι. Το ταμείο του Παναθηναϊκού δεν σηκώνει για... πολυτέλειες, ωστόσο όπως αποκάλυψε από το μεσημέρι της Δευτέρας ο Δημήτρης Κριτής, έχει εντοπιστεί ο επόμενος και πλέον αναμένεται να υπάρξουν πιο συγκεκριμένες συζητήσεις. Υπενθυμίζουμε πως όλα δείχνουν για ξένο (και άφθαρτο) τεχνικό, κάτι που θα μάθουμε τις επόμενες μέρες (μπορεί και ώρες).

Ουζουνίδης... τέλος

Για την περίπτωση Μαρίνου Ουζουνίδη, τα πράγματα είναι απλά: αρέσει, αλλά ο Πανιώνιος δεν προτίθεται να τον αφήσει τόσο εύκολα, ενώ ο ίδιος ο Έλληνας προπονητής δεν έχει καμία ενόχληση από τους "πράσινους".

Το σίγουρο είναι ότι ο Παναθηναϊκός ήταν προετοιμασμένος για αυτή την εξέλιξη. Άπαντες ήξεραν πως αργά ή γρήγορα θα έρθει το τέλος με τον Αναστασίου και γι' αυτό το λόγο είχαν αρχίσει οι προεργασίες. Τώρα οι προσπάθειες θα ενταθούν πάντα με γνώμονα τα οικονομικά του συλλόγου, αλλά και το πλάνο που πρέπει να υπηρετήσει ο νέος προπονητής.

Αυτό που θέλουν στον Παναθηναϊκό είναι ο επόμενος τεχνικός να βοηθήσει την ομάδα τόσο αγωνιστικά όσο και ψυχολογικό. Να εμπνέει σεβασμό, να ανεβάσει τα αποδυτήρια της ομάδας και να έχει δίψα για δουλειά και διακρίσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Τέλος ο Αναστασίου

Η συζήτηση του Δημήτρη Κριτή με τους αναγνώστες του Contra.gr

Ξένος και άφθαρτος ο επόμενος προπονητής

Το twitter ξέσπασε για τον Αναστασίου

Η αρθρογραφία του ντέρμπι

Θέμης Καίσαρης: Να βγει ο Αλαφούζος στο ραδιόφωνο

Τσάρλυ: Τον Παναθηναϊκό δεν τον μικραίνουν, τον μίκρυναν

Δημήτρης Κριτής: Ο Παναθηναϊκός προκάλεσε την εξέδρα

Άκης Γεωργίου: Ο Πογέτ έκανε ό,τι δεν έκανε ο Δέλλας με τον Ολυμπιακό

Αποστόλης Χορτάτος: Η μεγάλη χαμένη ευκαιρία της ΑΕΚ

News 24/7

24MEDIA NETWORK