Η ευχή και η συμβουλή του Φύσσα στους "14"!

Τα λόγια του διευθυντή της "πράσινης" Ακαδημίας προς τους "μικρούς" που "έδεσαν" το μέλλον τους με τον Παναθηναϊκό υπογράφοντας το πρώτο τους επαγγελματικό συμβόλαιο και η διάρκεια των συμβάσεων του καθενός.

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΟΜΑΔΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΗΛΙΚΙΩΝ ΠΟΥ ΔΙΕΞΗΧΘΗΣΑΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ Λ.ΑΛΕΞΞΑΝΔΡΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΤΑΚΗΣ ΦΥΣΣΑΣ .ΣΤΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΟΜΑΔΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΗΛΙΚΙΩΝ ΠΟΥ ΔΙΕΞΗΧΘΗΣΑΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ Λ.ΑΛΕΞΞΑΝΔΡΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΤΑΚΗΣ ΦΥΣΣΑΣ .ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΛΟΣΩΡΙΣΕ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΥΧΗΘΗΚΕ (ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ) ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ  ΦΩΤΟ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI.SPORT
ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΟΜΑΔΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΗΛΙΚΙΩΝ ΠΟΥ ΔΙΕΞΗΧΘΗΣΑΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ Λ.ΑΛΕΞΞΑΝΔΡΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΤΑΚΗΣ ΦΥΣΣΑΣ .ΣΤΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΟΜΑΔΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΗΛΙΚΙΩΝ ΠΟΥ ΔΙΕΞΗΧΘΗΣΑΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ Λ.ΑΛΕΞΞΑΝΔΡΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΤΑΚΗΣ ΦΥΣΣΑΣ .ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΛΟΣΩΡΙΣΕ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΥΧΗΘΗΚΕ (ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ) ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΦΩΤΟ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI.SPORT EUROKINISSI SPORTS

Μετά τον Ανδρέα Αθανασακόπουλο (που προχώρησε τις διαδικασίες μία μέρα νωρίτερα), άλλοι 13 εκλεκτά μέλη της Κ20 και της Κ17 του Παναθηναϊκού υπέγραψαν τα πρώτα τους επαγγελματικά συμβόλαια με το "τριφύλλι", όπως είχε αποκαλύψει το Contra.gr απ' την περασμένη Πέμπτη (9/11).

Οι νεαροί άσοι της Ακαδημίας του Παναθηναϊκού, παρουσία των γονιών τους, έβαλαν τις υπογραφές τους σε συμβόλαια 1,5 και 2,5 ετών, με τον Τάκη Φύσσα (και τον υπηρεσιακό πρόεδρο) Βασίλη Κωνσταντίνου να τους εύχονται καλή επιτυχία και καλή σταδιοδρομία.

" Η σημερινή ημέρα με την υπογραφή 14 επαγγελματικών συμβολαίων με ποδοσφαιριστές της ακαδημίας του Παναθηναϊκού είναι απλά η συνέχεια αυτού που ξεκίνησε τον περασμένο Ιούνιο όταν υπέγραψαν επτά παιδιά το πρώτο τους επαγγελματικό συμβόλαιο.

Θέλω να υπογραμμίσω προς κάθε κατεύθυνση ότι στόχος μου δεν είναι τα πολλά και τα 'μεγάλα' λόγια, ούτε να 'ευλογώ τα γένια μου'. Ζητάω σύνεση και ταπεινότητα από όλους, χαρά και εργατικότητα από τα παιδιά της ακαδημίας μας. Η φιλοσοφία μου είναι ξεκάθαρη: δημιουργία ολοκληρωμένων ποδοσφαιριστών, αξιοποίηση κάθε δυνατού στοιχείου όπως προστάζει το σύγχρονο ποδόσφαιρο, εύρεση ταλέντων" τόνισε αρχικά ο Τάκης Φύσσας, ο οποίος κατάφερε στον ένα χρόνο του, να αλλάξει πολλά ως προς την νοοτροπία της "πράσινης" Ακαδημίας.

Και πρόσθεσε: " Στην ακαδημία δουλεύουμε όλοι, από τον πρώτο έως τον τελευταίο στην ιεραρχία, με γνώμονα το καλό του Παναθηναϊκού, έχοντας σταθερά το βλέμμα μας να 'χτίσουμε' με όσο το δυνατόν πιο στέρεες βάσεις το μέλλον του συλλόγου. Αυτή εδώ είναι μια αφετηρία για τους συγκεκριμένους 14 ποδοσφαιριστές. Για να φτάσουν στο στόχο τους θα χρειαστεί να υπερπηδήσουν πολλά εμπόδια και για να τα καταφέρουν θα απαιτηθεί ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια στη νοοτροπία. Θα ήθελα αυτή η μέρα να είναι μέρα χαράς για τα παιδιά που θα τη θυμούνται όλη τους τη ζωή".

Οι 14 νεαροί άσοι που υπέγραψαν επαγγελματικό συμβόλαιο είναι οι:

- Βαγγέλης Ξεπαπαδάκης (μέλος της Κ20, λήξη συμβολαίου 30/6/2019)

- Κώστας Χαλκίδης (μέλος της Κ20, λήξη συμβολαίου 30/6/2019)

- Ίγκλι Ντόκο (μέλος της Κ20, λήξη συμβολαίου 30/6/2019)

- Αντώνης Οικονομόπουλος (μέλος της Κ20, λήξη συμβολαίου 30/6/2019)

- Χρίστος Σέχου (μέλος της Κ20, λήξη συμβολαίου 30/6/2020)

- Λεωνίδας Καλομοίρης (μέλος της Κ20, λήξη συμβολαίου 30/6/2020)

- Αντριάνο Σκεντεράι (μέλος της Κ20, λήξη συμβολαίου 30/6/2020)

- Ανδρέας Αθανασακόπουλος (μέλος της Κ17, λήξη συμβολαίου 30/6/2020)

- Αλέξανδρος Σαντικάι (μέλος της Κ17, λήξη συμβολαίου 30/6/2020)

- Σπύρος Τζαβίδας (μέλος της Κ17, λήξη συμβολαίου 30/6/2020)

- Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος (μέλος της Κ17, λήξη συμβολαίου 30/6/2020)

- Παύλος Μαυρουδής (μέλος της Κ17, λήξη συμβολαίου 30/6/2020)

- Δημήτρης Σερπέζης (μέλος της Κ17, λήξη συμβολαίου 30/6/2020)

- Γιώργος Βαγιαννίδης (μέλος της Κ17, λήξη συμβολαίου 30/6/2020)

News 24/7

24MEDIA NETWORK